SOCIAL MEDIA

maanantai 1. tammikuuta 2018

Meidän uusi vuosi ja sokeritina kokeilun tulos.


No niin, vuosi vaihtui. Meillä vietettiin vuoden vaihdetta kotosalla kuten tavallisesti.
Ruoaksi teimme italialais-tyyppisen kattauksen. Mies teki itse pizzaa. Lisäksi teimme mm. pestopastaa, italialaisia alkupalaleipiä (crostini), tomaatti-mozzarella salaattia.
Juomana koko perheelle sopiva alkoholiton kuohujuoma.Ruokailun jälkeen menimme ulos katselemaan raketteja. Meillä oli myös muutamat raketit sekä tietenkin tähtisadetikkuja. Ne on ehkä niitä parhaimpia. 


Ulkoilun jälkeen katoimme jälkiruoan pöytään. Tällä kertaa emme tehneet itse vaan nautimme valmiista. Tiramisua sekä italialaista jäätelöä.


Menin myöhemmin vielä uudelleen esikoisen ja neidin kanssa ulos katselemaan raketteja. Mies jäi kotiin nukkuvan kuopuksen kanssa.

Meidän vuosi vaihtui rauhallisesti.


Aika meni jälleen ehkä liiankin nopeasti, emmekä ehtineet sokeritinan tekoon uuden vuoden aattona lainkaan. Seuraavana päivänä teimme sitten miehen kanssa kahdestaan sokeritina kokeilun. Tällainen lopputulos saatiin aikaan. Sokeri muuttui paistinpannulla sulaessaan tällaisen meripihkan väriseksi. Aika mielenkiintoinen. Teos alkaa myös hiljalleen sulamaan joten säästöön sitä ei saa.

Tekikö joku muu sokeritinaa tänä vuonna?

Kuinka muutoin teidän vuoden vaihde meni?

Niin ja ne uuden vuoden lupaukset taisi unohtua tänäkin vuonna.
Tavoitteita toki tälle vuodelle on jos jonkinlaisia.

Ihanaa uutta vuotta 2018 jokaiselle 💕-Marjut-Seuraa myös facebookissa

sekä instagramissaTyttöjen haalarit
Ticket To Heaven
Lasten Taikamaa

Tyttöjen pipot
PoNo Design

Ruokailuryhmä
Veke
2 kommenttia :

 1. Ihania kuvia, oi että! Ja kiva että kokeilitte sokeritinaa - minä mietin sen tekemistä mutta en jotenkin saanut aikaiseksi, oli kädet täynnä puuhaa. Mutta hauskalta näyttää ja paljon plussaa ekologisesta ratkaisusta!

  Ihanaa uutta vuotta teidän perheelle ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Meillä myös jäi tinan teko seuraavalle päivälle :D Ei vain aika riittänyt uuden vuoden aattona :) Ehkäpä pääsette kokeilemaan ensi kerralla.

   Ihanaa alkanutta vuotta myös teille <3

   Poista