SOCIAL MEDIA

maanantai 22. tammikuuta 2018

Uutta energiaa Tampereen vire - Terveysmessuilta


Eilen kävin Tampereella Vire - messuilla. Messut keskittyivät kokonaisvaltaiseen terveyteen ja hyvinvointiin. Eri pisteillä sai tutustua mm. terveystuotteisiin, tutustua erilaisiin joogalajeihin ja osallistua vaikkapa äänimaljarentoutukseen.


Tapahtumakokonaisuus piti sisällään Tampereen terveysmessut, Yoga-play Tampereen joogafestivaalin, Vegaanimessut sekä tapahtumat Aitoa ja Luomua ja Gluteenitonta.


Itseäni kiinnosti vegaaniset vaihtoehdot ruoassa että hyvinvoinnissa. Monenlaisia ruokia ja herkkuja oli tarjolla. Jälleen mietinkin miksi esimerkiksi joillakin kahviloilla on edelleen todella vähän jos ollenkaan vegaanisia vaihtoehtoja tarjolla. Myös siksi, että maito- ja kananmuna allergia ei ole mitenkään harvinaista. Vai olenko käynyt vain juuri niissä missä niitä ei ole ollut. 


Messuilla oli myös useampi esittelijä hamppuvalmisteille. Aiempaa kokemusta itsellä ei ole näistä valmisteista. Ainoastaan kosmetiikassa käytettynä. Nämä oli esille niin paljon, että näihin ajattelin tutustua lisää. Onko nämä oikeasti hyödyllinen juttu ruokavaliossa vai enemmän trendi? Mielelläni kuulisin kokemuksia ja ajatuksia näistäkin.


Mielenkiintoisia luentoja olisi ollut useampikin. Kävin kuulemassa Katri Syvärisen luentoa aiheesta joka koskettaa toisinaan omaa elämääni myös. Katri puhui elämän suorittamisesta ja uupumisesta. Hän on myös kirjoittanut aiheesta.

Nämä kirjat ajattelin ottaa parempaan tarkasteluun. Muutakin mielenkiintoista kirjallisuutta löysin Hidasta elämää standilta. Moneen kirjaan kuului lisäksi erillinen tehtäväkirja jota voi käyttää tunteiden käsittelyn tukena. Nämä kirjat löytyvät myös heidän nettisivuiltaan. Alla linkki suoraan Katri Syvärisen kirjaan. Kurkkaa myös muut hyvinvointikirjat.

Hidasta Elämää puoti


Lunette kuukautiskuppi. Näihin olen törmännyt netissä useampaankin kertaan. Yhä enemmän kiinnostus herää tähän vaihtoehtoon. Nyt kun pääsi suoraan esittämään kysymyksiä ja ihan kädessä pitämään tuotetta alan yhä enemmän kallistumaan tämän tuotteen puoleen.

Kuinka monelta tämä löytyy jo?

Tämä olisi edullisempi, turvallinen sekä ympäristöystävällisempi vaihtoehto muille kuukautissuojille.

Oikein hoidettuna kuppi kestää vuosia. Laitan tähänkin linkin mikäli kiinnostuit lukemaan lisää.
Lunette kuukautiskuppi.


Kävitkö sinä messuilla?
Mitä mielenkiintoista löysit?

Ihanaa alkanutta viikkoa 💕

-Marjut-


Tykkää facebookissa
Art LilyKristin I M.Hartikainen

Seuraa myös instagramissa. Sinne päivitän myös reaaliaikaisia tapahtumia
@m.hartikainen

Lähetä kommentti