SOCIAL MEDIA

keskiviikko 24. tammikuuta 2018

Säästä tilaa lastenhuoneessa oikealla sänkyvalinnalla


*Kaupallinen yhteistyö
  Veke

Aiemmin kirjoittelinkin aiheesta, kun meidän kuopus siirtyi perhepedistä omaan sänkyyn ja samaan huoneeseen neidin kanssa. Tyttöjen huoneessa on ollut kaksi erillistä sänkyä. Neiti sai omansa kaksi vuotiaana ja kuopukselle annettiin esikoisen sänky kun esikoinen sai omaan huoneeseensa parvisängyn.

Nyt kun tytöt ovat viettäneet enemmän aikaa samassa huoneessa tuntuu ettei tila oikein riitä tai että kaksi erillistä sänkyä vie turhaan tilaa huoneesta.

Erilaisia vaihtoehtoja katseltiin mikä sopisi meille ja meidän tarpeisiin.
Myös sängyn aluslaatikko on loistava ratkaisu tavaroiden säilytykseen ja silläkin säästää tilaa huomattavan paljon.

Laitan nyt muutaman varsin hyvän vaihtoehdon joita itse mietimme sänkyä valitessa. 


Tässä ensimmäinen. Tämä on vähän erilaisempi mitä on tottunut näkemään. Tikkaat eivät ole niin sanutosti erillinen osa sängystä vaan sulautuu täysin sängyn linjaan.
Myös alasänky on ihanan pesämäinen.

Turvalaidan voi tarvittaessa ostaa tai olla ostamatta. Myös sängyn aluslaatikko on lisävarusteena myytävä.

Tässä linkki sänkyyn Viviano kerrossänky
 Tässä toinen vaihtoehto. Pieni, simppeli ja juuri sopiva kahden pienemmän lapsen sängyksi. Tähän voi myös ostaa tuon lisäturvalaidan sekä sängynaluslaatikon. Tätä sänkyä saa kahdella värivaihtoehdolla. Joka musta tai valkoinen. Molemmat värit miellyttävät omaa silmää.

Tässä linkki sänkyyn Liisa pieni kerrossänkyTässä kolmas vaihtoehto. Myöskin simppeli ja selkeälinjainen kerrossänky. Tähän ei ole lisäturvalaitaa joten se sopii paremmin lapsille jotka ovat jo tottuneempia nukkumaan "isossa" sängyssä. Tähän saa kaksi erillistä aluslaatikkoa toisin kuin kahteen aiempaan. Näin se on helppo jakaa, että lapset saavat kumpikin oman laatikon tavaroilleen.

Tässä linkki sänkyyn Huxie kerrossänky


Halutessaan kaikki nämä sängyt saa myös kahdeksi erilliseksi sängyksi.
Meidän tyttöjen huone ei ole iso joten värinä valkoinen luo hieman avaramman kuvan kuin musta joka taas raamittaa huoneen. 

Ensimmäisen ja toisen vaihtoehdon välillä mietittiin pitkään. Kolmas vaihtoehto jäi meiltä pois koska kuopus vasta harjoittelee omassa sängyssä nukkumista. Silloin tuo lisäturvalaita on ehdoton.

Nämä sängyt löydät Veke.fi verkkokaupan sivuilta.
(kuvat: Veke.fi)


Postailen myöhemmin mihin sänkyvaihtoehtoon me päädyimme.
Joko arvaat?


-Marjut-


Tykkää myös facebookissa

Seuraa myös instagramissa. Sinne päivitän enemmän myös reaaliaikaisia tapahtumia

4 kommenttia :

 1. Kivoja vaihtoehtoja kaikki. Ikeasta saa turvalaidan erikseen ostaa, joka mielestäni käy muihinkin kuin Ikean sänkyihin. Oletko katsellut niitä vaihtoehtoja, joissa toinen sänky vedetään toisen sängyn alta, kun sitä tarvitaan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mielessä kävikin tuo ikean laita, mutta kun en ollut varma sen soveltuvuudesta niin vaihtoehto putosi meiltä pois. En olekaan aiemmin kuullut tuosta vaihtoehdosta jossa saa toisen sängyn sieltä alta :)

   Poista
  2. https://m.ikea.com/fi/fi/catalog/products/spr/89227731/ tämän tyylinen. Meillä pojat 12- ja 9-vuotiaat nukkuivat näihin päiviin asti tämän tyylisessä ratkaisussa. Nyt isoveli haluaa omaa rauhaa ja pikkuveli siirtyy toiseen huoneeseen. Kerrossänkyä kokeiltiin ensin, mutta loppupeleissä kumpikin olisi halunnut nukkua alasängyssä. Yläsänky oli meidän kodissa myös varsinkin kesällä tosi lämmin nukkua.

   Poista
  3. Ompa kätevä ratkaisu :) Meillä on isompi tyttö kovasti toivonut kerrossänkyä. Meidän esikoisella on omassa huoneessaan parvisänky.

   Poista