SOCIAL MEDIA

torstai 1. helmikuuta 2018

Hei helmikuu + nyt saa kysyä


Niin se kuukausi vaihtui. 
Tyttöjen uusi sänky on saatu kasaan alku hässäkän jälkeen ja pari yötä siinä jo nukuttukin. Kuopuksella meni hieman yöt sekaisin kun hän siirtyi muutamaksi yöksi meidän sänkyyn nukkumaan, koska odottolimme osia tyttöjen sänkyyn ja kokoaminen hieman seisoi. Pari osaa oli ottanut hieman osumaa kuljetuksessa ja muut osat oli leviteltynä tyttöjen huoneen lattialle.

Sängyssä oli niin paljon osia ettei niitä saanut turvallisesti muuallekaan niin tyttöjen huone oli pois käytöstä tovin.

Hieman otettiin siis takapakkia hyvin nukutuista öistä. Kuopus heräili todella paljon ja itsekin olin todella väsynyt monen yön heräilyn jäljiltä.

Nyt on nämä pari yötä taas menneet paremmin ja heräilyt vähentyneet huimasti. Kuopus taisi herätä kerran viime yönä. Kuopus käy rinnalla edelleen ja luulen, että maidon tuoksu piti kuopuksen hereillä kun hän nukkui vieressäni. Tämän saman ilmiön huomasin aikoinaan neidinkin kanssa.

Ehkäpä tästä taas pääsemme palaamaan parempiin yöuniin.

Teen vielä myöhemmin postauksen mihin sänkyyn lopulta päädyimme. Aiemmin meillä olikin muutama vaihtehto kerrossängyistä. Tytöt ovat tykänneet kovasti uudesta sängystä. Muutoin tyttöjen huone on vielä hieman keskeneräinen ja vaati pientä suunnittelua kuinka saisimme lopunkin tilan hyödynnettyä parhaiten. Sisustusta siis luvassa jatkossakin.

Välillä tuntuu ettei kodin sisustus ole koskaan valmis. Onko muilla sama ongelma? Jos ei muuten niin ainakin vähän järjestystä voisi muuttaa. Pieni ikuisuus projekti.

Mutta sitten...

Ajattelin, että laitan nyt tällaisen postausaiheen kuin
Nyt saa kysyä.

Elikkäs te lukijat saatte laittaa kysymyksiä tulemaan joko tähän blogin kommentti kenttään tai viestiä facebookista ja instagramissa. Mikä vain itsestä tuntuu parhaimmalta.
Myös postausaiheista jos teillä on toiveita niin niitäkin saa esittää.

Teen postauksen kysymyksineen ja vastauksineen helmikuun aikana.


Mukavaa viikkoa 💕

-Marjut-

Seuraa / tykkää facebookissa. Sinne päivitän blogini aina ensimmäisenä.
Art LilyKristin I M.Hartikainen

Seuraa myös instagramissa. Sinne päivitän enemmän reaaliaikaisia tapahtumia ja tarinoita.
@m.hartikainenLähetä kommentti