SOCIAL MEDIA

maanantai 12. helmikuuta 2018

Liikkumisen iloa lastenhuoneeseen


*Kaupallinen yhteistyö

Tyttöjen huoneen sisustusta ollaan saatu taas hieman eteenpäin. Meidän kaikki lapset ovat innokkaita liikkujia joten nämä voimistelutuotteet onkin olleet iso hitti meidän perheessä. Huoneeseen saatiin puolapuut, voimistelurenkaat sekä leuanvetotanko. Renkaita on helppo vaihtaa leuanvetotangosta myös puolapuihin. Kattoon nämä saa myös mikäli rakenteet sallii, mutta meidän katto ei kestäisi joten hyvä, että on tämä toinenkin mahdollisuus mihin ne voi kiinnittää.


Neiti harrastaa voimistelua ja poikamme karatea joten näistä on paljon iloa myös näitä harrastuksia ajatellen. Kuopus saa hyvää harjoitusta kehittää motorisia taitoja. 


Poikamme käykin ahkerasti siskojen huoneessa tekemässä harjoitteita. Parasta juuri se kuinka monipuolisia nämä on ja ne sopii koko perheelle. Värivaihtoehtojakin löytyy ja nämä sopivat hyvin sisustukseen.

Suomen voimistelutuotteella on paljon muitakin tuotteita. Kannattaa käydä tutustumassa. Tuotteet valmistetaan Suomessa, lempäälässä. Tuotteet ovat ekologisia, turvallisia ja kestäviä. 

Laitan tähän vielä linkit näihin meidän valitsemiin tuotteisiin mikäli kiinnostuit lukemaan näistä lisää.
Onko teillä jo ennestään näitä tuotteita kotona? 
Meillä vielä hieman jatketaan tyttöjen huoneen parissa ja siitä kirjoittelen jälleen lisää myöhemmin kun homma etenee.

Mukavaa viikkoa kaikille 💕

-Marjut-

Yhteistyössä: Suomen voimistelutuote

Kuvat: Art LilyKristin I M.Hartikainen


Seuraa / tykkää myös facebookissa. Sinne päivitän blogini aina ensimmäisenä.

Seuraa instgramissa. Sinne päivitän enemmän reaaliaikaisia tapahtumia.


Lähetä kommentti