SOCIAL MEDIA

keskiviikko 27. kesäkuuta 2018

Huulten täyttö hyaluronhapolla Hoitola Mannassa


Kaupallinen yhteistyö:
Hoitola Manna


Tämän viikon maanantaina minulle oli varattu aika huulten täyttöön. Olin miettinyt tätä asiaa suunnilleen kymmenen vuotta, joten asiaa on harkittu pitkään ja hartaasti. Toki välissä on ollut neljä raskautta joten ajatus on aina siirtynyt tuonnemmaksi.

Miksi halusin mennä huulten täyttöön?

Olen lapsena telonut huuliani oikein kunnolla ja moneen otteeseen. Huuliin on tästä syystä syntynyt paljon arpikudosta sekä näkyviä muutoksia. Nuorena olinkin todella epävarma huulten(kin) takia koska ne olivat epäsymmetriset. Toinen asia mikä ei ole kosmeettinen on se, että usein syödessä ja puhuessa purin vahingossa ylähuulessa olevaan pattiin ja se sattuu.

Se onkin yksi syy miksi halusin kokeilla huulten täyttöä, koska leikkausta en ole koskaan pitänyt vaihtoehtona omien huulteni muokkaamiseen. 


Hoitola Manna kiinnitti huomioni ensimmäisenä siinä, että meille molemmille suomalaisuus ja luonto ovat tärkeitä arvoja ja ne ovatkin hoitolan pääteema. Lisäksi sijainti on mitä mainioin, Lempäälän IdeaPark ja se onkin erittäin hyvien kulkuyhteyksien varrella johon on helppo tulla monesta suunnasta.

Hoitola Manna on valinnut hoitotuotteiksi kotimaista luonnonkosmetiikkaa ja tuotteita joita voi myös ostaa myymälästä sekä heidän verkkokaupastaan.

Hoitohuoneessa on rauhallinen ja hyvä tunnelma. Taustalla soi rauhoittavaa musiikkia.
Toimenpiteen suorittaa Hoitala Mannan omistaja Anna.
Hän on valmistunut kosmetologiksi vuonna 2004.

Aiemmin hoitola sijaitsi Pirkkalassa ja nyt tämän vuoden helmikuussa hoitola muutti Lempäälän IdeaParkiin.Hieman jännittää koska olen piikkikammoinen, mutta en anna sen olla esteenä.

Ensimmäiseksi huulten alue puhdistetaan meikistä ja desinfioidaan. Sen jälkeen huulille laitetaan vanulappu joka on voideltu puuduteaineella joka pintapuuduttaa huulet.Puutumisajan päätyttyä, huulet puhdistetaan ja desinfioidaan ja sitten aloitetaan.

Ensimmäiset pistot sattuu hieman ja olen aika jännittynyt. Minulla on huono tapa pidätellä hengitystä kun olen jännittyneessä tilassa mikä taasen aiheuttaa huimausta ja mahdollisesti pahoinvointia.

Muutaman piston jälkeen pidetään tauko jotta saan kasattua itseni. Annan rauhallinen puhe ja olemus auttaa tasaamaan tunteet.

Sitten jatketaan ja tämä toinen kierros ei tunnu enää pahalta. Nyt tiedän mitä tehdään ja miltä se tuntuu. Ensimmäinen kerta on aina niin jännittävää kun ei tosiaan tiedä miltä tuntuu ja kuinka siihen itse reagoi.

Loppu meni huomattavasti rennommin. Mikäli hyaluronhappoa jää huulten täytöstä ylimääräistä niin se voidaan käyttää muualle kasvoihin niin halutessaan. Minulle laitettiin loput nenän pieleen joka osaltaan auttoi myös saamaan huulia symmetrisemmiksi. Iholle se oli vain pieni nipistys. Huulet ovatkin huomattavasti herkempi alue.

Mikä hienointa on se, että tuloksia voi nähdä heti. Toki turvotusta saattaa tulla sekä mustelmia.

Lopuksi tulosta muotoillaan ja tasoitellaan hieromalla täyteainekohtaa.

Olen oikein tyytyväinen lopputulokseen. Toiveeni oli, että huulet saataisiin hieman symmetrisemmiksi sekä pulleutta jotta ylähuuli hieman nousee. Suurinosa käytettiinkin ylähuuleen ja etenkin tuolle vasemmalle puolelle  jossa ei ole pattia. Koska se puoli on pienempi ja näin saimme sitä tasapainotettua.

Halutessani voimme jatkaa hoitoa siitä mihin nyt jäimme ja näin pääsemme entistä parempiin tuloksiin. Hyvä on aloittaa pienin askelin kohti haluttua tulosta.

Enää ylähuulen patti ei ulotu niin alas, että purisin sitä syödessä tai puhuessa. Myös epäsymmetrisyyttä saatiin hyvin tasattua.


Hyaluronhappo- täyteainehoito tarjoaa luonnollisen tavan huulten muotoiluun sekä ryppyjen ja juonteiden täyttöön. Amalian on kirkas, EI-eläinperäinen täyteaine joka sisältää korkeimman mahdollisen pitoisuuden sidottua hyaluronhappoa.

Hyaluronhappo on sidekudoksen rakennusosa ja sitä esiintyy kehossa luonnostaan mm. kudoksissa, nivelissä ja silmissä. Amalian hajoaa ajan myötä vedeksi ja täyteaine poistuu luonnollisesti aineenvaihdunnan myötä.

Tulos ei siis ole pysyvä joka on siinä mielessä turvallista, että jos jostain syystä et pitäisi tuloksesta se myös korjaantuu ajan kuluessa.

Hoitotulos on pitkäaikainen ja jos haluat ylläpitää hoitotulosta se vaatii uusintakäsittelyn yksilöllisesti n.6-12 kuukauden kuluessa. Uusintakäsittelyn jälkeen pysyvyys on yleensä pitempi.

Tuloksen pysyvyyteen vaikuttaa mm. ihon laatu, ikä ja elintavat. 


Tällä hetkellä Hoitola Mannassa on toistaiseksi voimassa oleva tarjous täyteainehoitoihin.
Nyt 1ml ampullin kertahoito alkaen 249€. Riittää tavallisesti esimerkiksi huulten täyttöön.

Nyt kannattaakin varata aika ilmaiseen hoito-arvioon mikäli kiinnostuit.

Iso Kiitos hyvästä ja ammattitaitoisesta palvelusta Hoitola Manna 💕

Tässä vielä linkki josta voit lukea lisää Hoitola Mannan täyteainehoidosta:

Onko sinulla kokemusta huulten täytöstä?
 Olisi mukava kuulla muidenkin kokemuksia.


-Marjut-

Yhteistyössä: Hoitola Manna


Kuvat: Art LilyKristin I M.Hartikainen

Löydät minut facebookista:

Seurata voit myös intagramissa:

YouTube:
Lähetä kommentti