SOCIAL MEDIA

lauantai 8. syyskuuta 2018

Ihana uusi hiustyyli Olaplexin avulla + ALEKOODI


Kaupallinen yhteistyö:
TIK Salonki

Osa huomasikin jo instagramissa, että olin kampaajalla viime keskiviikkona. Viime kampaamo käynnistä olikin vierähtänyt aikaa vuoden verran ja hiukset kyllä olikin sen näköiset.
Löysin jopa nelihaaraisia hiuksistani ja latvojen vaalea värikin oli jo mennyt kovin oranssin ja keltaisen sävyiseksi. Tumma osa hiuksistani on minun luonnollinen hiustenväri.

Toiveissa oli vaalentaa hiusten väriä Olaplex hoidon avulla, leikata pituutta pois ja hieman keventää paksua tukkaa. Varasin ajan TIK Salonkiin joka sijaitsee Tampereen keskustan tuntumassa, Näsilinnankadulla.

Salongin parturi- kampaaja Tiina on ollut alalla kymmenisen vuotta ja oma salonki on toiminut kaksi vuotta tällä paikalla. Tiina toimii myös ripsiteknikkona sekä meikkaajana.Minulla on siis ennenkin vaalennettu hiuksia ja tiedän kuinka se rasittaa hiuksia. Hiukset ovat katkeilleet värjäyksen jälkeen ja hiukset on venyneet kuin purkka. Hiukset on menneet siis todella huonoon kuntoon. 

Myöskään se ei ollut kovin houkuttele ajatus kun haluaisi tummista hiuksista vaaleat niin se on vienyt todella paljon aikaa. Välillä piti odottaa pitkiäkin aikoja jotta hiukset saisi toipua värjäysten välillä ja sen aikaa oli kärvisteltävä välivaiheen tukan kanssa. Yleensä se olikin todella kirjava josta löytyi kaikki keltaisen, oranssin ja ruskean eri sävyt sekä joskus ripaus vihreää.

Vasta jokin aika sitten kuulin tästä Olaplex hoidosta ja tämä oli vastaus minun ja varmasti monen muunkin ongelmaan etenkin hiusten vaalennuksessa jossa hiukset ovat erityisen kovilla.

Mikä sitten on Olaplex hoito?

Olaplex korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia värjäysten ja käsittelyiden aikana. Tämän ansiosta hiuksia voidaan turvallisesti vaalentaa ilman vaurioita ja se sopii kaikenlaatuisille- ja kuntoisille hiuksille.
Olaplex korjaa myöskin jo aiemmin syntyneitä vaurioita ja hiukset ovat paremmassa kunnossa kuin ennen värjäystä.

Olaplex sopii kaikkien kemiallisten käsittelyiden yhteyteen sekä myöskin täysin käsittelemättömään hiukseen. Hoito voidaan tehdä myös kokonaan erillisenä hoitona hiuksiin jotka ovat huonokuntoiset. Hiuksista tulee kiiltävät ja vahvat.

Olaplex -käsittelyn ensimmäinen vaihe estää hiusta vahingoittumasta kemiallisten käsittelyiden aikana ja toinen vaihe vahvistaa ja korjaa vaurioita.

Olaplex hoidon ansiosta uskalsin jälleen lähteä vaalentamaan hiuksia kauttaaltaan.
Tulos on todellakin huomattavasti parempi kuin koskaan ennen kun olen vaalentanut koko pään hiukset. Uskomaton tulos saatiin aikaiseksi jo tällä yhdellä kerralla. 
Hiukset tuntuvatkin paremmilta värjäyksen jälkeen kuin ennen värjäystä.

Aiemmin tällainen muutos on vaatinut jopa puoli vuotta ja kuusi värjäys kertaa.


Tässä vielä vertailun vuoksi ennen ja jälkeen kuvat rinnakkain. Huikea ero ja todellakin vain yhdellä kertaa. Voi kun tällainen hoito olisi keksitty jo aiemmin, aivan mahtava tuote.


Kiitos Tiina upeista hiuksista ja ystävällisestä sekä ammattitaitoisesta palvelusta 💕

Sain myös teille lukijoilleni ALEKOODIN!!!
Koodilla: HARTIKAINEN20 saat -20% kaikista kampaamo puolen palveluista 
13.10.2018 asti. Mikäli varaat ajan nettivarauksesta, laita koodi viestikenttään. Soittaessa mainitse koodi ajanvarauksen yhteydessä.

Ihanaa viikonloppua 🌿


-Marjut-

Yhteistyössä: TIK Salonki

TIK Salonki 
Näsilinnankatu 24,
33210 Tampere
045 2131901

Löydät minut facebookista:
Art LilyKristin I M.Hartikainen

Seurata voit myös instagramissa:
@m.hartikainen

YouTube:
Art LilyKristin I M.Hartikainen
Lähetä kommentti