SOCIAL MEDIA

maanantai 24. syyskuuta 2018

Täydellinen matto lapsi- ja lemmikkiperheeseen
Kaupallinen yhteistyö:
Kaluste Iivonen

Syksyllä iskee aina pienoinen sisustusvimma.
Luulen, että kotona ollessa tulee enemmän silmäiltyä paikkoja ja ehkä haen pientä piristystä kodin ilmeeseen. Kesällä tulee oltua niin paljon ulkona ettei kotona juuri käydä kuin kääntymässä. Etenkin viime kesä oli niin upea ettei sitä saattanut tuhlata sisällä olemiseen.

Meillä ei ole pitkään aikaan ollut olohuoneen lattialla mattoa lainkaan. Tuntuu, että on helpompi olla ilman kuin olla aina puunaamassa sitä ja loppujen lopuksi se on pilalla lähtemättömien tahroja vuoksi. Meidän ruokailutila on avoin olohuoneeseen ja sieltä vikkelimmät ehtivät välillä juomalasin tai lautasenkin kanssa piipahtamaan olohuoneen puolelle kesken ruokailun. Hyvin monesti saattaa myös tapahtua pieni onnettomuus ja juomat tai ruokaa tipahtaa lattialle.

Onneksi meillä ei ole kuitenkaan kylmät lattiat talvellakaan, mutta salaa olen uskaltautunut välillä haaveilemaan matosta meidän olohuoneen lattialla. En kuitenkaan arvellut, että pian näin olisikin.


Törmäsin nimittäin näihin jokaisen lapsi -ja lemmikiperheen unelma mattoihin.
Matoissa on likaa ja nesteitä hylkivä pinnoite ja tahrat voi poistaa veden ja pyyhkeen avulla.
Lisäksi pohjassa on liukuestepohjaus, matto on pehmeä ja vieläpä lisäksi pölyämätön.

Matossa on myös hyvä värin- ja valonkesto. Voisiko muuta enää matolta toivoa, ainakaan ominaisuuksiltaan. Tämä kuosi oli myös täys kymppi omaan makuun.


Magic Home - Easy Clean mallistosta löytyy useita erilaisia kuoseja sekä värejä.

Tämä meidän valinta on Easy Clean, Tebriz jota löytyy neljästä eri väristä ja juuri tämä on Antrasit. Alla linkki juuri tähän meidän malliin:Tästä linkistä löydät koko Easy Clean matto valikoimanMatosta löysin myös videon joka havainnollistaa todella hyvin kuinka maton ominaisuudet toimivat kun siihen kaadetaan esimerkiksi kupillinen kahvia. Myös tussilla piirretyt taideteokset, huulipuna ja vaikkapa ketsuppi saadaan helposti lähtemään vain veden ja pyyhkeen/paperin avulla.

Laadukas, tyylikäs ja niin helppohoitoinen. Ilman näitä ominaisuuksia, meillä ei olisikaan vielä pitkään aikaan mattoa olohuoneessa.

Kyllä se matto vaan tuo niin paljon enemmän kotoisuutta.
 Millaisia matto ratkaisuja teillä on etenkin lapsi- ja lemmikkiperheissä?

Kiitos Kaluste Iivonen ystävällisestä palvelusta ja todella nopeasta toimituksesta. Kaluste Iivonen on kodin- ja julkisten tilojen huonekalu- ja sisustuskauppa. Käy ihmeessä kurkkaamassa mitä kaikkea muuta heidän verkkokaupastaan löytääkään.

Mukavaa viikkoa!

-Marjut-

Yhteistyössä: www.kalusteiivonen.fi

Kuvat: Art LilyKristin I M.Hartikainen


Löydät minut facebookista:

Seurata voit myös instagramissa:

YouTube:Lähetä kommentti