SOCIAL MEDIA

lauantai 29. syyskuuta 2018

Mukana Limitless bodyweight valmennuksessa


Kaupallinen yhteistyö:

Kolmisen viikkoa sitten lähdin mukaan Joosua Visurin Limitless Bodyweight nettivalmennukseen joka on kahdeksan viikon mittainen.

Joosua laittoi aiemmin viestiä ja kysyi halukkuuttani lähteä mukaan valmennukseen. Tutustuin paremmin Joosuan toimintatapoihin ja lähdin mukaan. Oli helppo suostua koska valmennus koostui juuri minulle tärkeistä asioista ja arvoista.

Valmennuksen tarkoitus on antaa ohjeita pysyvään elämäntapaan, huomioiden kokonaisvaltainen hyvinvointi. Tämä ei siis ole minkäänlainen dieettijakso tai pikainen kunnon kohotus projekti.
Valmennus antaa hyvän rungon jonka jokainen voi helposti mukauttaa omaan elämäntilanteeseen sekä omiin aikatauluihin.

Jokaiselle viikolla on oma teemansa joissa käydään läpi tärkeitä osia kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Ensimmäisellä viikolla tuli treeniohjelma ja kuten nimikin kertoo ne tehdään kehonpainoa hyödyntäen.

Valmennus on juuri omien arvojen mukainen. Kuten olen aiemminkin kirjoitellut aiheesta, niin en usko dietteihin vaan juurikin elämäntapamuutokseen. Syödään terveellisesti, mutta maailma ei todellakaan kaadu siihen, että joskus herkuttelee. En missään nimessä siis suosi tiukkoja dieettejä, ehdottomia ruokavalioita kieltoineen. Tietenkin asia on erikseen mikäli kyse on mm. terveydestä, uskonnosta tai vakaumuksesta.


Tämä valmennus sopii erinomaisesti kiireisille koska voit mukauttaa treenit omaan aikatauluusi ja voit tehdä ne periaatteessa missä vain.

Treeneihin löytyy hyvät ja selkeät ohjeet sekä lisäksi vielä videot. Videot auttavat tekemään liikkeet oikein ja turvallisesti. Eikä siis tarvitse ennalta osata mitään.
Ihan kaikkia liikkeitä en itse voi tehdä, mutta niitä voi soveltaa tai sitten neuvoa ja vaihtoehtoisia liikkeitä voi kysyä Joosualta.

Terveellinen ruokavalio voi ja onkin todella hyvää. Terveellisen ruokavalion osalta ei itselläni ole ongelmia. Jotain uusia reseptejä aion kyllä kokeilla. Itselläni on paljon ruokarajoituksia terveydellisistä syistä joten paljon joudun soveltamaan ohjeita, mutta se ei tuota päänvaivaa eikä ole tarkoituskaan syödä juuri niin kuin ohjeissa sanotaan.

Eli myös tämän ruokavalion osalta jokainen soveltaa sen itselleen sopivaksi. Valmennuksessa ei punnita ruokaa eikä anneta määrättyä ruokavaliota jota täytyy noudattaa. Hyviä reseptejä sekä vinkkejä saa kyllä tästä valmennuksesta mikäli kaipaat opastusta ruokavalioon. Sieltä löytyy hyvin paljon sellaisia joita syön itsekin.


Monesti kuuleekin jonkun sanovan, että terveellinen ruoka on pahaa, mutta sellaista ei tarvitse syödä mistä ei tykkää. Varmasi jokainen löytää hyviä ruokia myös terveelliseen ruokavalioon.

Koko tämän kahdeksan viikon ajan voi aina tarpeen tullen kysyä neuvoa Joosualta. Facebookissa on myös oma ryhmä valmennuksessa oleville ja myös tätä kautta on helppo kysyä neuvoa, fiilistellä muiden kanssa sekä saada tsemppiä ja tsempata muita.


Ruokakuvat olen ottanut jo aiemmin  ja julkaissut niitä instagram tililläni, mutta hyvin paljon samanlaisuutta ruokavaliossani on kuin mitä valmennuksessakin. Tosin omaan ruokavaliooni ei kuulu pääsääntöisesti punainen liha. Valmennuksen ruokaohjeet saa myös täysin vagaanisena vaihtoehtona.

Valmennusta on nyt tosiaan kolmisen viikkoa takana ja viisi viikkoa vielä edessä.
Palataan vielä myöhemmin valmennukseen ja katsotaan mitä kaikkea valmennus on tuonut tullessaan.-Marjut-

Yhteistyössä: Joosua Visuri / Limitless Bodyweight

Kuvat: Art LilyKristin I M.Hartikainen

Blogini löydät myös facebookista:
Art LilyKristin I M.Hartikainen

Seurata voit myös instagramissa:
@m.hartikainen

YouTube:
Art LilyKristin I M.Hartikainen

Lähetä kommentti