SOCIAL MEDIA

keskiviikko 14. marraskuuta 2018

Upea marmorinen sohvapöytä olohuoneeseen


Kaupallinen yhteistyö:
Kodin1
Viime viikolla meille saapui marmorinen sohvapöytä olohuoneeseen. 
Muutamaan vuoteen meillä ei ole sohvapöytää ollutkaan. Siitä luovuttiin kun tarvitsimme enemmän lattiatilaa lasten ollessa ihan pieniä ja tuntui, että pöytä on vain tiellä.

Nyt kuopuskin on jo kolmevuotias ja osaa leikkiä omassa huoneessaan, niin olohuone saa olla jo aika vapaa leluista ja leikeistä.

Sitten tuli ajatus hankkia meille sohvapöytä uudelleen. Aika kauan haaveissa on ollut juuri marmorinen sohvapöytä ja tovin etsinkin juuri oikeanlaista meille. 

Löysin Kodin1:n verkkokaupasta juuri täydellisen meille. Vaihtoehtoja löytyi monia, mutta heti löytyi tämä mikä tuntui omalta. Halusin, että pöytälevy on aitoa marmoria ja se on myös tällöin täysin uniikki jossa jokaisessa on omanlaisensa kuvio pinnassa. Pöydänjalkoja löytyi eri väreissä ja musta oli meidän sisutukseen sopiva.

Meidän sisustuksessa olohuoneessa on muitakin huonekaluja jotka ovat juuri samaa tyyliä. Pidän sisustuksesta jossa on kovat kontrastivärit.


Pöydän kansi oli siis täysin yllätys, minkälainen se tulee olemaan. Se on todella painava eikä tarvitse murehtia siitä, että pienimmät lähtisivät sitä siirtelemään ympäri huonetta. Pöydänjalkana toimii rautakehikko jossa on pienet imukupit joiden päälle marmorilevy nostetaan ja hyvin pysyy paikoillaan jo painonsakin ansiosta.Olen enemmän kuin tyytyväinen tähän uuteen pöytään. Se on laadukas ja upean näköinen. Pala luonnon muovaamaa kiveä kotona on kuin pala luksusta luonnosta.
Valikoimasta löytyy todella kattava marmoripöytä valikoima moneen makuun.

Alla olevasta linkistä löydät tämän pöydän:

Onko muita jotka ovat ihastuneet marmoriin?

Ihanaa viikkoa!

-Marjut-

Yhteistyössä: www.kodin1.com

Kuvat: Art LilyKristin I M.Hartikainen


Löydät blogini myös facebookista:

Seurata voit myös instagramissa:

YouTube:

Matto: Kaluste Iivonen

Lähetä kommentti