SOCIAL MEDIA

sunnuntai 17. helmikuuta 2019

Blogini täytti 2 vuotta + ARVONTA


Tosiaanko, kaksi vuotta?
Blogini todellakin täyttää päivälleen tänään kaksi vuotta. Toisaalta aika tuntuu lyhyeltä, mutta toisaalta pitkältä. Alunperin tarkoitukseni oli aloittaa blogin kirjoittaminen taiteestani ja ehkä vain harvakseltaan kirjoitella joistakin taiteesta poikkeavista aiheista. Kuinka ollakaan, blogini aihepiiri on jotain aivan muuta kuin olin ajatellut.

Hyvin pian aloittamisen jälkeen aihepiiriksi tuli perhe ja nyt voisin nimittää tämän lifestyle blogiksi koska aiheet pyörivät monen minulle tärkeän asian ympärillä, jotka liittyvät vahvasti minun omaan elämääni ja mielipiteisiini. 

Myönnän rehellisesti, että kun aloitin bloggaamisen en ollut koskaan lukenut blogeja, en ikinä. Ainoastaan silloin jos ystäväni joskus harvoin minulle linkitti jonkun postauksen luettavaksi. Minulla ei ollut mitään käsitystä koko touhusta koska kukaan tuttuni ei kirjoittanut blogia tms. Vasta hiljattain myös mieheni aloitti oman blogin. Paljon on tullut opittua, mutta se tässä onkin mukavaa, että aina voi oppia uutta sekä kehittää itseään.

Blogini on ollut myös minun tapa purkaa omia ajatuksia, tuntemuksia ja käsitellä asioita. Toivottavasti blogini on antanut myös teille jotain. Välillä aiheet voivat olla iloisia ja keveitä. Haluan kuitenkin olla avoin myös elämän vaikeimmista asioista ja hetkistä koska ne kuuluvat jokaisen ihmisen elämään ja parhaimmillaan ne antavat vertaistukea muille.

Blogini ansiosta olen myös tutustunut moniin upeisiin ihmisiin, joita en ehkä muutoin olisi edes välttämättä koskaan tavannut. Nyt haluankin kiittää teitä kaikkia lukijoitani sekä yhteistyökumppaneita, näistä kahdesta upeasta vuodesta.
KIITOS💕

Blogini synttäreiden kunniaksi ajattelin järjestää arvonnan
jossa voi voittaa A4 kokoisen taideprintin maalaamastani uniikista teoksesta, jonka saa valita itse näistä kolmesta vaihtoehdosta.


Arvontaan voit osallistua kommentoimalla blogiini, mikä olisi sinun valintasi ja/tai instagram tililläni @m.hartikainen . Arvonta päättyy 24.2.2019 klo:18.00.

Ihanaa sunnuntaita kaikille teille ja onnea arvontaan!

-Marjut-

Tykkää blogistani facebookissa:
Art LilyKristin I M.Hartikainen

Seurata voit myös instagramissa:
@m.hartikainen

YouTube:
Art LilyKristin I M.Hartikainen
24 kommenttia :

 1. Mie luulin että sun blogi on vanhempi, mutta onnea 2 vuotiaalle! :) tuo valas on ihana!

  VastaaPoista
 2. Onnea 2-vuotiaalle! Minäkin olisin veikannut blogisi olevan vanhempi. Ota kohteliaisuutena!
  Valintani olisi valas.

  VastaaPoista
 3. Tuo lilanvärinen taulu on valintani. Peuriako siinä?
  Paljon onnea 2-vuotiaalle blogillesi. Bloggaaminen on hieno harrastus.

  VastaaPoista
 4. Yksisarvinen!! Wau

  anniina.lang96@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Onnea blogille :) Upeita teoksia kaikki, joten valinta ei ollut helppo, mutta kyllä tuo yksisarvinen on aivan ihana :)
  annina.korander@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Kauniita kaikki, mutta peurat olisi mun valinta :). Onnea kaksivuotiaalle! shopaholicloveletters@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Isot onnittelut 2-vuotiaalle blogille! Hyvää työtä olet tehnyt. :)

  Katselin jo eilen tätä sun arvontaa, mutta unohdin täysin kommentoida! No, parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Tuo peurataulu vangitsi minun katseeni aivan välittömästi. Upeita ovat kyllä valas ja yksisarvinenkin, mutta tuossa peurataulussa vaan on taikaa ja juuri sellaista tunnelmaa, josta pidän.

  Niin joo, ja jos onni potkaisee, miuthan tavoittaa osoitteesta buchanan.asta@gmail.com :)

  VastaaPoista
 8. Onnea 2-vuotiaalle! Kaikki taulut on kauniita mutta minun suosikkini on ehdottomasti nuo peurat. Mustavalkoisuus puhuttelee siinä eniten.

  VastaaPoista
 9. Voih, toi yksisarvinen olisi aivan ihana meidän likan seinälle <3 mä taas aikoinaan ajattelin ruveta kirjoittamaan juurikin perheblogin ja lifestyleblogin välimuotoa. Kas kummaa, eniten mun blogista luetaan kaikkia käsitöihin liittyviä postauksia, joten olen miettinyt, että kategorisoidunko sitten enemmän sinne käsityöblogi puolelle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin hassua, että ajattelemansa aihepiiri onkin jotain aivan muuta tai sitten juuri lukijat ihastuvatkin johonkin ehkä odottomattomaan aiheeseen blogissa :)

   Poista