SOCIAL MEDIA

lauantai 9. helmikuuta 2019

Nyt hemmotellaan hiuksia kotona. Upeat tuotteet esittelyssä.Kaupallinen yhteistyö:
Nordic Hair House

Aiemmin tällä viikolla osa teistä jo varmasti näki tämän Nordic Hair House:n lähettämän paketin sisältöineen, instagramin stories osioissa. Paketti sisältöineen oli pääosin täysin yllätys koska annoin alan ammattilaisten valita tuotteet, jotka sopivat juuri minulle. Olin todellakin iloisesti yllättynyt näistä kaikista tuotteista. 

Esittelen nämä tuotteet nyt tähän postaukseen, jonka jälkeen otan tuotteet käyttöön ja myöhemmin palaan näihin uudelleen. Itselleni on tärkeää käyttää tuotteita pidemmän aikaa jotta saan teillekin oikeaa tietoa ja kokemusta tuotteista. Joten malttakaahan odotella.

Aiempaa kokemusta näistä tuotteista ei ole. Ainoastaan Olaplex on tuttu hiustenvärjäyksen yhteydessä käytettynä, josta olen teille aiemmin kirjoittanutkin. Nämä kotikäyttöön tarkoitetut Olaplex tuotteet sen sijaan eivät ole olleet koskaan omassa käytössäni, mutta odotukset ovat suuret. Innolla odotan.


Olaplex Treatment trio 3-4-5

Tämä on täydellinen tehohoitopaketti, joka korjaa, vahvistaa ja kosteuttaa.
 Tuotteet sopii loistavasti kuiville, käsitellyille, rasittuneille, värjätyille, vaalennetuille, hauraille hiuksille, joiden kuntoa ja hyvinvointia halutaan kohentaa ratkaisevasti. TRIO 3-4-5 parantaa korjaamalla hiuksen rakennetta ainutlaatuisen, patentoidun, huippukemistien kehittämän ainesosayhdistelmän avulla. Nämä sopii myös hyväkuntoisille hiuksille, joiden hyvinvointia halutaan ylläpitää parhaalla mahdollisellla tavalla. Sopii kaikille hiustyypeille.

Olaplexin kehittämä ja patentoitu Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate -aktiiviainesosa on täysin innovatiivinen uusi ainesosa, joka suojaa, ravitsee ja uudistaa hiuksia sekä palauttaa vaurioituneiden hiusten kunnon korjaamalla kemiallisessa käsittelyssä rikkoutuneita disulfidisidoksia. Tämä ainesosa on ensimmäinen laatuaan uudessa sidoksia korjaavien anesosien luokassa. Se estää hiuksen rikkisiltoja vahingoittumasta kemiallisten käsittelyjen yhteydessä. Samalla se korjaa aiemmin syntyneitä vaurioita vahvistaen hiuksia. Ainesosa on vain Olpaplex-tuotteissa.

Hiusta voidaan silottaa ja hoitaa perinteisillä hoitoaineilla, mutta ainoastaan Olaplex vaikuttaa hiuksen rikkisidoksiin suojaten, korjaten ja pysyviä happivaurioita estäen.Paul Mitchell Marula Oil Treatment Light 50ml
-Kevytöljy hiuksille ja iholle

Tuote on todella monipuolinen joka sopii hennoille hiuksille sekä iholle.
Tämä luksusöljy lupaa silottaa pörröisimmätkin hiukset ja pehmentää karkeatkin hiukset ihanan pehmeiksi.

Tuote sisältää mm. eksoottisten kasvien, sitruksen, appelsiinin, mehevän päärynän ja persikan hienostuneita tuoksuja. Voit tuntea myös häivähdyksen ruusua, violettia ja valkoisia jasmiineja, seetripuun, santelipuun, valkoisen myskin sekä vaniljan aromaattisia tuoksuja.

Laita 2-3 tippaa kämmenelle ja hiero sormien kautta öljy puhtaisiin hiuksiin aloittaen latvoista kohti pituuksia saaden hiuksiin kontrollia, suojaa, kosteutusta ja estäen latvojen haalistumista.
Tuote voidaan sekoittaa kämmenien välissä myös muiden hiustuotteiden kanssa, kuten vaahtojen, muotoilunesteiden tai geelien kanssa ennen tuotteiden levitystä.

Marula -öljy sisältää paljon antioksidantteja (esim. C-vitamiini ja E-vitamiini), ravinneaineita, aminohappoja ja välttämättömiä rasvahappoja (omega 9 ja 6 ). Nämä auttavat suojaamaan ihoa ilman saasteilta, lisäävät ihosolujen uusiutumista ja korjaavat pieniä ihovaurioita. 

Marula öljyn kerrotaan vähentävän ihon punertavuutta, parantavan ihon elastisuutta sekä lisäävän ihon kimmoisuutta. Auttaa suojaamaan ihoa ennenaikaiselta vanhenemiselta sekä lisäävän huomattavasti ihon sileyttä. Öljyllä on myös tulehduksia ehkäisevä ominaisuus. Jos sinulla on kuiva iho, voit kokeilla öljyn käyttöä ns. yö-öljynä kasvoille ennen nukkumaanmenoa.

Lue lisää:


Joico Blonde Life Brilliant Tone Violet Smoothing Foam 200ml
-Hoitava ja keltaisuutta poistava muotovaahto (vas.kuvassa)

Puhdistavat ja rakentavat ominaisuudet neutralisoi ja poistaa hiuksista kloori- ja muita mineraalijäämiä. Ne auttavat säilyttämään vaaleiden hiusten kirkkauden ja kuulauden kampaamokäyntien välillä. 

Muotovaahto antaa hiuksille viileyttä, kiiltoa ja luonnollista liikkuvuutta. Se myös hoitaa ja ylläpitää viileää sävyä vaaleissa hiuksissa. Kuohkea vaahto sisältää runsaasti violettisia pigmenttejä ja pieni nokare riittää herättämään hiukset välittömästi henkiin. Pigmentin määrä on kalibroitu, hiusten sävy säilyy viileänä tahrimatta käsiä.

Tuote on suunniteltu käytettäväksi ainoastaan kosteisiin huksiin, jotta vaahto ja sen sisältämä sävy levittyisi mahdollisimman tasaisesti kaikkialle hiuksiin.

Tuotteen kerrotaan sävyttävän vaaleat hiukset välittömästi ja karkoittaen keltaisuutta jo ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien.

Lue lisää:

...

Joico Moisture Recovery Leave-in Moisturizer 300ml
-Hiuksiin jätettävä kosteuttava hoitosuihke (oik.kuvassa)

Tuote elvyttää patentoidulla teknologialla hiuksen hydrolipidikerroksen, ja juuri tämän hydrolipidikerroksen rakenteen heikkeneminen on syy hiusten kuivumiselle.

Merivedestä saatava eliksiiri, Hydramine Sea Complex -yhdiste koostuu merestä saatavista kasvipohjaisista tehoaineista ja mineraaleista, jotka korjaavat ja pysäyttävät hiuksen kuivumisen ja palauttaa sen normaalin eloisuuden. Helpottaa hiusten käsiteltävyyttä, jättäen hiukset pehmeiksi ja joustaviksi.

Tuotteen kerrotaan antavan välitöntä, kevytrakenteista kosteutusta ja poistavan pörröisyyden hiuksista. Suojaa ympäristötekijöitä vastaan sekä kuivien, kiharien hiusten elvyttäjänä shampoo pesujen välillä. 

Lue lisää:


Nordic Hair House verkkokaupasta löydät laajan valikoiman ammattilaisten käyttämiä tuotteita.
Juha ja Timo omaavat kampaamoalan koulutusvuosia yhteensä 28 ja ovat toimineet kampaajina yhteensä 38 vuotta. 

Nordic Hair House pyrkiikin tarjoamaan markkinoiden parhaat ohjeet oikeiden tuotteiden valitsemiseen sekä kunnolliset käyttöohjeet. Löydät sivuilta jopa videot kuinka tuotetta tulee käyttää. Verkkokaupan sivuille pääset TÄSTÄ.

Oliko tässä esittelyssä sinulle entuudestaan tuttuja tuotteita?
Mielelläni kuulisin sinun kokemuksia?

-Marjut-

Yhteistyössä: Nordic Hair House

Kuvat: Art LilyKristin I M.Hartikainen


Joko tykkää blogistani facebookista:

Seurata voit myös instagramissa:

YouTube:4 kommenttia :

 1. Moikka :) joko magneettiripset on arvottu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, magneettiripset on arvottu tänään ja voittajaan on oltu yhteydessä :)

   Poista
 2. Ihania tuotteita! Itsekin tarvisin juuri nyt jotain ihme-ainetta hiuksiini, sillä ne ovat tänä talvena olleet erityisen kuivat, takkuuntuvat ja vaikeasti hallittavat.
  Joico-tuotteista minulla on ihana muistikuva, ostin niitä aikanaan Havaijilta ja muistan vieläkin niiden ihanan tuoksun ja erittäin hyvän laadun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vain :) Olen kuullut paljon hyvää juuri Olaplex tuotteista ja hiusten värjäyksen yhteydessä minullakin on siitä kokemus, mutta ei näistä kotona käytettävistä tuotteista. Innolla odotan tuloksia :)

   Poista