SOCIAL MEDIA

keskiviikko 13. helmikuuta 2019

Moni ei olisi valmis seisomaan sinun kengissä minun rinnallani


Tänään, 
tänä ystävänpäivänä tulee kuluneeksi seitsemän vuotta siitä kun meidät vihittiin Tampereen messukylän kirkossa. Seitsemän vuotta siitä kun meistä tuli mies ja vaimo.
Miten paljon näihin vuosiin onkaan mahtunut. Ollaan oltu maailman onnellisimpia ja toisina hetkinä maailman onnettomampia, mutta kuten luvattiin niin myötä- kuin vastoinkäymisissä.
Tässä me olemme yhdessä ja vahvasti.

Kuinka monta kertaa olen ylistänyt sinua miehenä, kuinka monta kertaa olen kironnut sinut miehenä maan rakoon. Samoin kuin sinä minut vaimonasi. Elämä on ollut kaunista, mutta se ei ole koskaan liian helppoa. Eikä sen kuulukaan olla.

Olen monesti kuullut, että minulle on tapahtunut elämäni aikana useita, kovia koettelemuksia. Asioita joita suurin osa ihmisistä ei välttämättä koe yhtäkään koko elämänsä aikana. Sen saman on mieheni kuullut myös omasta elämästään. Ehkä juuri tämä on meidän liiton vahva side. Vaikka meidän kokemukset poikkeavat toisistaan, niillä on kuitenkin vahva yhteys tunnetasolla ja tavalla joilla niitä voi käsitellä. 

Mieheni onkin ensimmäinen ihminen elämässäni, jonka voin sanoa ymmärtävän minua paremmin kuin kukaan. Kuten sanottu, välillä paremmin kuin minä itsekään. Käymme asioita monesti eri tahdissa läpi ja olemme käsitelleet aiempia elämän kolhuja eri elämän vaiheissa. Tästä on ollut paljon apua toistemme ymmärtämisessä ja tukemisessa. Jopa silloin kun menetimme lapsemme. Annoimme vuorotellen toiselle tilan surra ja kerätä voimia nostamaan itsensä takaisin pohjalta ylös. Sillä välin toisen oli huolehdittava lapset ja arki. Ei ollut varaa romahtaa yhtä aikaa.

Joskus ajattelin, että avioliitto ei vaikuttaisi niin paljon elämään ja parisuhteeseen, vaikka se suuri lupaus onkin. Voin sanoa, että omalla kohdalla se vaikuttaa ja paljon. Olemme kohdanneet kriisejä, mutta koskaan emme ole antaneet periksi. Olen oppinut, elämä muuttuu, se koettelee, voidaan olla eri mieltä, mutta silti rakkaus toiseen säilyy. 

On hyvä muistaa, miksi liitto on solmittu. Olen luvannut seistä rinnallasi, rakastaa ja tukea. Olet tehnyt sen hyvin helpoksi minulle. Aina on ja tulee olemaan myös aikoja, jolloin se ei aina tule olemaan helppoa. Niin paljon olemme kokeneet jo tässä ajassa, niin hyvässä kuin pahassa. En todellakaan luovuta helpolla.

Miehelleni

Olet muuttanut minua paremmaksi versioksi minusta itsestäni. Olet tukenut ja kantanut vaikeiden aikojen yli. Tiedän etten aina ole helppo ihminen rakastaa. Olet silti tässä. Monikaan ei olisi valmis seisomaan sinun kengissä minun rinnallani. 

Kuluneet vuodet on opettanut paljon toisistamme ja elämästä. Riitelemme joskus lujaa, mutta rakastamme vielä lujemmin. Se kertoo välittämisestä. Jos et merkitsisi minulle mitään, en kuluttaisi aikaa kanssasi riitelyyn. Se kertoo myös rakkaudestani sinuun.

Kiitos, että olet tässä.

-Rakkaudella vaimosi-


Tulevana viikonloppuna pääsemme hieman juhlistamaan liittoamme hetken verran kahdestaan.

Rakkauden täyteistä ystävänpäivää teille jokaiselle💕

-Marjut-Juhlistamme ystävyyttä  yhdessä Lasten Taikamaa kanssa ja tämän 14.2 päivän ajan saatte tilauksen loppusummasta -10% (sis.aletuotteet) sekä ilmaisen toimituksen yli 20€ tilauksiin.


Tykkää blogista facebookissa:

Seurata voit myös instagramissa:

YouTube:
16 kommenttia :

 1. Kauniisti kirjoitettu teksti teidän avioliitostanne! Tämän lukemisesta tuli hyvälle mielelle. <3 Hyvää ystävänpäivää teille & teidän perheellenne - ja paljon onnea ja iloa tulevaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos oikein paljon <3 Ihanaa viikonloppua sinulle ja kaikkea hyvää <3

   Poista
 2. Todella kauniisti kirjoitettu <3
  Paljon hyviä vuosia teille.

  VastaaPoista
 3. Kaunis teksti, tätä oli ilo lukea. Ihanaa hääpäiväviikonloppua, nauttikaa toisistanne :)

  VastaaPoista
 4. Kaunis kirjoitus! Onneksi teillä on toisenne! Myöhästyneet hääpäiväonnittelut! Toivottavasti teillä on onnistunut kahdenkeskinen aika nyt viikonloppuna.

  VastaaPoista
 5. Onnea hääpäivän johdosta! Kauniisti puettu tunteet sanoiksi 😍

  VastaaPoista