SOCIAL MEDIA

torstai 16. toukokuuta 2019

Hampaiden valkaisu & huulien täyttö + ALEKOODI


Kaupallinen yhteistyö:
Finnestetiikka

Viime perjantaina kävin ensimmäistä kertaa Finnestetiikalla, joka sijaitsee Tampereen keskustassa. Kävin siis hampaiden valkaisussa sekä huulien täytössä. Osa lukijoista varmasti muistaa, että olen kerran käynyt aiemminkin huulien täytössä, joten se oli entuudestaan minulle tuttu toimenpide.

Hampaiden valkaisusta olen haaveilut yhtä kauan kuin haaveilin ensimmäisestä huulien täytöstäkin, ellen vielä kauemmin. Eli reilu kymmenen vuotta ja nyt vihdoin pääsin tämän toteuttamaan.
Hampaani on ollut aina väriltään ennemminkin kellertävät kuin valkoiset, jotka ovat kellastuneet iän myötä entistä enemmän. Aiempien vuosien tupakointi sekä edelleen suuri kahvin kulutus on tummentanut hampaiden sävyä.

Minulla on paljon paikattu hampaita ja muutoinkin ollut ongelmia niiden kanssa, joten halusin ehdottomasti, että ne valkaistaan hammaslääkärin tai suuhygienistin toimesta. Halusin olla ehdottoman varma, että valkaisu soveltuu minulle.

Finnestetiikalla on Hymy-paketti, joka tarkoittaa, että valkaisun yhteydessä voidaan tehdä samalla kertaa myös huulien täyttö. Edellisestä huulien täytöstäni on kulunut lähes vuosi, joten sen vaikutuksia ei enää huomannut. Tämä paketti oli siis juuri täydellinen minulle.

Olen lukuisia kertoja telonut huuleni lapsuudessa. joten huulissani on epäsymmetrisyyttä, joka haittaa muutoinkin kuin vain kosmeettisesti.

Finnestetiikalla on myös se hienoa, että hammaslääkäri voi halutessasi puuduttaa huulet niin, ettet tunne huulien täyttö toimenpidettä lainkaan. Itse otin huulien täytön puudutteella eikä itse toimenpide tuntunut missään. Tämä sopiikin juuri sinulle jos pelkäät neuloja, kipua tai ajatus pistoista saavat sinut voimaan pahoin. Puudutteen kanssa pistoa ei edes huomaa, kun et tunne kipuakaan. Tämä mahdollisuus onkin tuonut asiakkaita, enkä ihmettele, ja voin sanoa, että huulet ovat kyllä herkkää aluetta.

Itse en niinkään pelkää kipua, vaan se ajatus neulasta saa minut voimaan pahoin. Toimenpide meni todella hyvin, kun en tuntenut kipua niin ei tarvinnut miettiä neulaakaan. Tämän ansiosta myös toimenpide oli nopeasti ohi, kun en tarvinnut välissä taukoja.

Ensimmäisenä vastaanotolla täytin lomakkeita joilla varmistetaan vielä soveltuvuus toimenpiteisiin. Vastaanotto on tyylikäs ja rauhallinen. Ystävällinen vastaanotto ja rauhallinen musiikki rauhoittaa mukavasti.
Toiminpide huoneessa käydään läpi vielä terveysasiat sekä toiveeni. Ammattitaitoinen tekijä huomaa heti mitä tarkoitan ja haluan. Kun kaikki on selvillä, aloitetaan huulten puudutuksella, jonka jälkeen siirrytään hampaiden valkaisuun.

Hampaat käydään läpi ja kuten tiesinkin, niin hampaiden paikat eivät vaalennu ja niitä voidaan joutua uusimaan myöhemmin, jotta ne olisi saman sävyiset kuin valkaistut omat hampaat. Minulla on aika paljon paikattu hampaita ja paikkojen saumoja näkyy hampaissa tummempina kohtina. Siitä huolimatta päätin, että haluan hampaiden valkaisun. Olin varautunut pahimpaan, mutta valkaisun tulos oli huomattavasti parempi kuin olisin uskaltanut toivoa ja olen enemmän kuin tyytyväinen lopputulokseen. Ylä-etuhampaistani toinen hammas on tapaturmassa kuollut ja siksi se on tummempi. Hampaiden ENNEN kuvassa se ei valitettavasti erotu juurikaan ja totta puhuen, hampaani on oikeasti vielä keltaisemmat kuin kuvassa, jota valo hieman vääristää ja vaalentaa.


Ylhäällä ENNEN & alhaalla JÄLKEEN

Hampaat vaalenivat ja lopputulos on luonnollinen. Paikat tosiaan jäivät hieman erisävyisiksi, mutta ei pistä kyllä omaan silmään liikaa.

Hampaiden valkaisun jälkeen aloitetaan huulien täyttö. Huulet on nyt puutuneet todella hyvin. Koska edellisestä kerrasta on miltein vuosi, huulien täyttö projekti alkaa niin sanotusti alusta eli laitetaan 1ml täyteainetta. Kahden viikon kuluttua voi nähdä mikä on lopullinen tulos. Mikäli haluat uuden käsittely kerran, voit tehdä sen kuukauden kuluttua edellisestä kerrasta. Kerralla ei siis voi saada enempää, jotta huulien tilavuus etenee maltillisesti ja turvallisesti.

Ylhäällä ENNEN & alhaalla JÄLKEEN

JÄLKEEN kuvat on otettu kaksi päivää toimenpiteen jälkeen, jolloin suurin turvotus huulista on jo laskenut. Pienet mustelmat on tyypillisiä pistokohdissa ja häviävät muutamassa päivässä. Itselläni on mustelma herkkyyttä aiheuttava lääkitys ja silti sain vain hyvin pieniä jälkiä.

Hampaiden valkaisu toimenpiteen jälkeen prosessi hampaissa jatkuu vielä parin päivän ajan. Myös nämä hampaiden JÄLKEEN kuvat on otettu kaksi päivää toimenpiteen jälkeen.

Seuraavat alla olevat kuvat on otettu kolme päivää toimenpiteen jälkeen.


Tähän lopuksi hieman jopa irvistävä kuva, niin hampaatkin näkyy vähän paremmin. Olen tottunut aina hymyilemään niin ettei hampaani näy, koska en ole halunnut näyttää keltaisia hampaitani. Nyt voin alkaa siis harjoittelemaan sitäkin :)

Sain kotiin vielä todella kattavat kotihoito-ohjeet sekä hammastahnan, jota käytän niin kauan kuin sitä riittää, normaali tahnan sijasta.


Kaikki on mennyt todella hyvin ja olen oikein tyytyväinen lopputulokseen. Finnestiikalla on todella ystävällinen ja hyvin ammattitaitoinen henkilökunta. Voin ehdottomasti suositella. Mikäli sinulla on ollut ajatuksena toteuttaa samat hoidot tai innostuit siitä nyt, niin kannattaa ehdottomasti tarttua tähän tarjoukseen.

Koodilla HYMY20 saatte -20% pois hinnasta, kun ostatte hymypaketin, joka sisältää hampaiden valkaisun sekä huulien täytön. Varaa aikasi Laura Rantalalle. Mikäli haluat puudutteen, sen saa ilman erillistä veloitusta.

Finnestetiikka sijaitsee Tampereen keskustassa Hämeenkatu 19, (4krs)
33200 Tampere. Lisätietoja tästä linkistä: https://finnestetiikka.fi/ sekä hymypaketista tästä:  https://finnestetiikka.fi/?s=hymypaketti

Mielelläni vastaan jos sinulla tuli mieleen jotakin kysyttävää.

Kiitos paljon yhteistyöstä
Finnestetiikka♡20 kommenttia :

 1. Valkaisu kiinnostaa kovasti. Täyttöjä en alkaisi ottaa. Kaunis lopputulos kyllä sinulla jo näissäkin kuvissa. -Katta /Arki(paska)ruokaa www.arkipaskaruokaa.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katta <3 Kahden viikon kuluttua toimenpiteestä näkee huulien täytön lopputuloksen. Vaikutushan ei siis muutoinkaan ole lopullinen.

   Poista
 2. Hampaiden valkaisua olen joskus miettinyt. Itselläkin tummentumia hampaissa kahvin ja teen juonnin takia. En ole vielä uskaltanut mennä koska hampaitani vihloo niin herkästi. Pystyn käyttämään vain Sensodine hammastahnaakin vihlonnan takia. Moni valkaisussa käynyt ystäväni on kertonut valkaisun vihlovan jonkin verran.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse pelkäsin myös tuota mahdollista vihlontaa, kun olin sellaisesta lukenut. Turhaa murehdin, itselläni ei nimittäin ole vihlonut missään vaiheessa ollenkaan. Jos hampaat on herkät kannattaa käyttää kaksi viikkoa ennen toimenpidettä, sensitiivistä hammastahnaa. :)


   Poista
 3. Hyvältä näyttää. Minua hirvittää neulat ja kasvojen piikitys, joten enpä uskalla edes ryppyjä oiottaa. Hampaiden valkaisu olisi ihana. Kiva kun sait unelmat toteutettua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Olen myös ollut aiemmin vielä neulakammoisempi kuin nyt. Tosin ajatus heikottaa hieman vieläkin, mutta tosiaan tuolla puudutteella se oli helppoa. Kun ei tunne kipua niin ei tarvinut miettiä neulaakaan :)

   Poista
 4. Minäkään en taitaisi edes uskaltaa ryhtyä huulten täyttöön - en ole, tosin asiaan kovin paljoa perehtymättä, ihan varma kyseisen operaation turvallisuudesta. Parinkin vakavamman sairastumisen jälkeen en antaisi tehdä keholleni mitään, mikä ei ole pakollista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosiaan on hyvä perehtyä aina perin pohjin toimenpiteisiin sekä paikkaan, jossa hoitoja mahdollisesti toteuttaa :) Itse olen päätynyt huulien täyttöön myös muista syistä kuin vain kosmeettisista syistä. Toki tykkään täyteläisistä huulista, mutta olen myös iloinen, että siitä on muutoinkin itselleni hyötyä :)

   Poista
 5. Oi. Tulipa kauniit. Oon jotenkin aina ajatellut, että huulien täyttö tekee tosi epäluonnollisen lookin. Mut nuo on luonnolliset. 👍🏻🙌🏼💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 Se on vieläkin turhan yleinen luulo. Huulia täytetään monista eri syistä ja täytettä voi laittaa vielä pienempiäkin määriä mitä esimerkiksi itselleni laitettiin nyt. :)

   Poista
 6. Itse olen kyllä kiinnostunut hampaiden valkaisusta, mutta huuline täyttö ei ole minun juttu. Kauniisti sulla kyllä täytetty eikä näytä yhtään överiltä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sonja <3 Totta, jokainen niin kuin itsestä hyvältä tuntuu :) <3

   Poista
 7. Hampaiden valkaisua olen joskus itsekin pohtinut, huultentäyttöä ehkä mielenkiinnosta voisin kokeilla - molemmat kuitenkin omalla kohdalla sellaisia turhakkeita, joihin en välttämättä henno rahojani käyttää.. Tosin "never say never" :D

  VastaaPoista
 8. Kaunis ja luonnollinen lopputulos :). Itselleni en kuitenkaan kumpaakaan lähtisi tekemään, ainakaan vielä kun ei tarvetta niin paljoa ole.

  VastaaPoista
 9. Hampaat olen käynyt muutaman kerran valkaisemassa. Itselläni on kellertävä hammasluu ja valkaisutulos ei kestä yleensä kuin puolisen vuotta tai vuoden. Ylläpito valkaisevalla hammastahnalla on tärkeää. Huulien täytöstä minulla ei ole kokemusta. Sinulle tuli tosi kaunis lopputulos! Hyvä idea klinikalta tuo Hymy-tarjous.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Minulla on myös kellertävä hammasluusto, ja olenkin käyttänyt nyt myös tuota saamaani hammastahnaa toimenpiteen jälkeen. Tuo Hymy-paketti on kyllä kiva ja nyt tosiaan hyvällä tarjouksellakin :)

   Poista
 10. Sopiiko kysyä että millainen huulten epäsymmetrisyys sulla on? 🤔 Kiva että siihen löytyy apua 😊 tuo aula on kyllä oikein kotoisa ja kutsuva 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki saa kysyä :) Useamman tapaturman seurauksena toinen puoli alahuulesta on moninkertaisesti paksumpi, johtuen arpikudoksesta. Samalla puolella ylähuulessa on sellainen "uloke", joka jää usein puhuessa ja syödessä hampaiden väliin. Se tietenkin sattuu, tekee haavoja ja turpoaa. Huulien täyttö estää siis tämän tapahtumasta :) En ole uskaltautunut kuitenkaan leikkaukseen ongelman hoitamiseksi, ainakaan vielä.

   Poista