SOCIAL MEDIA

tiistai 21. toukokuuta 2019

Neidin kaverisynttärit


Meidän neidin syntymäpäivä ajoittuu heinäkuulle, joka on juuri kuuminta loma-aikaa. Olemmekin viettäneet hänen kaverisyntymäpäiviä tästä syystä jo ennen lomien alkua, jotta mahdollisimman moni pääsisi paikalle. Viime viikonloppuna kutsuimmekin neidin kaverit koolle juhlimaan, meille kotiin.



Synttäreille neiti halusi sateenkaaren muotoisen pinjatan ja sen ympärille rakensimme värikkään kattauksen ja tarjottavat. Olen huomannut, että kaverisynttäreille parhaimmat tarjottavat ovat yleensä sellaisia naposteltavia ja jäätelö. Ne menee hyvin kaupaksi, ja näillä mentiin tänäkin vuonna.
Päivä oli todella kuuma, joten jäätelö maistui.



Syntymäpäivien ohjelmaan kuuluu aina tietenkin lahjojen avaus. Pyöritimme pulloa, joka osoittaa kenen lahja avataan seuraavaksi. Neiti saikin aivan ihania lahjoja. Lahjojen avaamisen jälkeen leikittiin "aasin häntää", mutta niin, että yritettiin saada silmät peitettynä, nauravalle hymiölle kieli suuhun. Tämä oli neidin oma keksimä sekä toteuttama. Se olikin todella hauskaa.



Sen jälkeen laitettiin kengät jalkaan ja suunnattiin meidän takapihalle, jossa odotti herkuilla täytetty pinjata. Jokainen sai vuorollaan löydä pinjataa ja lyönti kerrallaan se alkoi hajota kunnes se halkesi ja putosi puusta. Ihanat herkut jaettiin tasapuolisesti kaikille.




Kiitos kaikille vieraille ihanista juhlista. 
Juhlat olivat oikein onnistuneet ja kaikilla näytti olevan todella hauskaa.



13 kommenttia :

 1. Voi että miten ihanalta ja mukavalta teidän päivä näytti ja kuulosti ♥ toisaalta onneksi synttärit ovat vain kerran vuodessa!

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Totta, tosin kun jokaisella lapsella on juhlat perheen ja sukulaisten kesken sekä lisäksi mahdolliset kaverisynttärit niin siinä kertyy monet juhlat vuodella :D Tykkään tosin järjestää syntymäpäiviä <3

   Poista
 2. Meillä nuo kaverisynttärit on vielä tulevaisuutta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mene kauankaan, kun teilläkin juhlitaan kavereidenkin kesken <3 Välillä aika tuntuu menevän niin nopeaan.

   Poista
 3. Meillä myös juhlitaan kahta synttärisankaria heinäkuussa, mutta vielä ei ole ollut kaveri synttäreitä 😊 saa nähdä tehdäänkö mekin sitten eskari/kouluiässä vastaava ratkaisu kun kaveri synttärit alkaa olla se juttu 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heinäkuu on kyllä sellaista aikaa, että monella on juuri silloin loma :)

   Poista
 4. Ihanan kuuloiset synttärijuhlat ja onnellinen sankari!<3 Hauskaa ohjelmaa olitte myös keksinyt. Meillä ei ole vielä ollut kaverisynttäreitä, mutta varmaan niiden aika on jo pian, kun tyttö täyttää seuraavaksi 4 :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Meidän nuorin täyttää myös seuraavaksi neljä vuotta. Ajateltiin, että viimeistään ensi vuonna kun täyttää viisi vuotta niin pidetään myös kavereille juhlat :)

   Poista
 5. Ihanat synttärit olleet tytölläsi ja niin kivoja kuvia:) Millä muuten olet ottanut nuo valokuvat?

  VastaaPoista
 6. Voi kun kiva synttärit ja kiva idea pitää juuri nyt ne. Muistan aina, kun meidän nuorimmainen on syntynyt heinäkuussa ja kaverisynttäreiden pitäminen oli aina hankalaa.

  VastaaPoista
 7. AIka kiva idea pitää juhlat ennakkoon kun vielä kaveritkin ovat maisemissa eikä jokaisella ole kaiken maailman lomasuunnitelmia!

  hanna
  https://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

  VastaaPoista