SOCIAL MEDIA

maanantai 22. heinäkuuta 2019

Kohteena Flamingo Spa & NaurusaariKaupallinen yhteistyö:
Flamingo Spa & Naurusaari

Aiemmin viime viikolla lähdimme koko perheen voimin kahden päivän reissuun ja ensimmäiset kohteemme olivat Vantaan, Flamingo viihdekeskuksessa sijaitsevat Flamingo Spa vesipuisto sekä sisäleikkipuisto Naurusaari.

Lähdimme matkaan heti aamusta ja suunnilleen parin tunnin ajon jälkeen saavuimme Flamingon vesipuistoon. Emme ole koskaan aiemmin täällä käyneet, joten tätä odetettiin paljon. Auton sai hyvin viihdekeskuksen parkkihalliin, jossa on viiden tunnin kiekkopaikkoja. Hallista löytyi selkeät opasteet suoraan kylpylän sisäänkäynnille. 
Vesipuistossa on lämmin +32 asteinen vesi ja myös ilman lämpötila takaa ettei täällä tule kylmä, altaasta noustessa. Kylmä täällä ei kyllä tosiaan pääse tulemaan. Täällä on lastenallas, jossa vesi on 0.3m syvä ja siellä on kaksi erilaista liukumäkeä, käärme -sekä pyramidi liukumäki. Sieltä löytyy myös paljon leluja. Tämä oli ehdottomasti meidän kolmevuotiaan mieleen.

Lasten altaan takaa löytyy Familia liukumäki, joka sopii myös pienemmille uimareille, aikuisen kanssa laskettavaksi. Monessa liukumäessä lasku päätyy pieneen "altaaseen", jossa on hyvin matala vesi. Siitä iso plussa.


Magic Maya liukumäki-tunnelissa lasketaan isoilla renkailla, ja se olikin yksi minun sekä vanhempien lasten suosikeista. Myös tämän liukumäen takana oleva Inkaputous oli hauska, siinä on kolme mäkeä vierekkäin. Lisäksi vesipuistosta löytyy vastavirta-allas, viihdeallas, sporttiallas, jacuzzi-poreallas, geysir-poreallas ja saunat.


Maya temppelin juurella sijaitsee tämä neljä metriä syvä hyppyallas, johon voi hypätä temppelin 3- ja 5-metrisistä hyppytorneista. Mies kävi kokeilemassa, mutta itse jätin välistä. Kuvassa näkyvä sininen villivirta-liukumäki tuli kyllä kokeiltua. Se oli ihan hauska. Virta on sen verran voimakas, ja lasku tulee syvään altaaseen, joten se ei sovellu alle 10 vuotiaille tai uimataidottomille.

Muutaman tunnin polskimisen ja syömisen jälkeen menimme Naurusaareen, joka on saaristomeriaiheinen sisäleikkipuisto. Se sijaitsee myös Flamingo viihdekeskuksessa, kerrosta ylempänä kuin vesipuisto. Sieltä löytyi hauskaa tekemistä, on liukumäkiä, laitteita joissa voi kiipeillä ja roikkua, sekä pomppulinna. Sieltä löytyy myös nurkkaus jossa voi pelata koripalloa tai sählyä.
Ranneke on voimassa koko ostopäivän ajan.Meillä kaikki lapset ovat hyvin liikunnallisia ja tykkäävät pelata ja kiipeillä. Täällä vierähtikin hyvin aika. Esikoinen löysi heti pelikaverin sählyn peluuseen ja tytöt nauttivat kiipeilystä. Tästä sitten matkamme jatkui kohti Tuusulaa, jossa yövyimme ja siitä kerron lisää seuraavassa postauksessa.

Kiitos Flamingo Spa & Naurusaari oikein ihanasta päivästä!
Nautimme koko perhe ja tänne tulemme varmasti vielä uudelleen.


Kuvat allasosastoilta: Flamingo Spa kuvapankki8 kommenttia :

 1. Flamingoon on tarkoitus meilläkin joskus mennä käymään. Sitten joskus :)

  VastaaPoista
 2. Nämä tulevat varmasti meillekin aikanaan tutuksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti <3 Todellakin käymisen arvoinen paikka ja varmasti tullaan käymään uudelleenkin :)

   Poista
 3. Flamingoon en olekaan vielä päässyt, mutta mieli tekisi kovasti :). Teillä näyttää olleen kivaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli meidänkin eka kerta Flamingossa ja hauska päivä oli kyllä :) Suosittelen <3

   Poista
 4. Flamingo on upea paikka ja ihan varmasti lapset ovat viihtyneet.
  Vielä en ole käynyt kokeilemassa Spa-puolta mutta täytyy toivoa, että
  tässä ihan lähitulevaisuudessa vierailen. Lapset näyttivät nauttivat
  ja sen näkee sinun kivoista kuvista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, koko perhe viihtyi paremmin kuin hyvin :) Tuo Spa-puoli olisi myös ihana käydä kokemassa <3

   Poista