SOCIAL MEDIA

keskiviikko 20. marraskuuta 2019

Aikaa maalaamiselle. Uusimmat teokseni.


Pitkästä aikaa olen taas innostunut maalaamaan vähän enemmänkin. Toisaalta onhan tuo innostus koko ajan aika kova, mutta sen toteuttamaan pääsy on ollut vähän haasteellista. Arjessa aika menee pääosin perheelle ja arjen pyöritykseen. Myös blogi ottaa aina oman aikansa. Päätin kuitenkin ottaa aikaa myös maalaamiselle, koska se on samalla rentouttavaa ja sillä saa hyvin katkaistua ajatukset vain siihen hetkeen. Se on juuri sitä omaa aikaa.

Olen maalannut kolme hieman isompaa teosta ja yhden pienen. Kaikissa on samanlainen tyylisuunta ja voisi ajatella, että ne ovat kuin yhtenäinen sarja.

Tälläkin hetkellä on kova halu maalata lisää, mutta säilytystila on tietenkin rajallinen. Olen myös miettinyt uutta näyttelyä, mutta vielä se ei ole edennyt ajatusta pidemmälle. Tällä hetkellä tuntuu olevan niin paljon tekemistä muutoinkin, että tarvitsee hieman odotella.

Viime postauksessa kerroinkin hankkineeni messuilta uusia tarvikkeita maalaamiseen, enkä malttaisi odottaa, että pääsen kokeilemaan uusia juttuja. Ajattelin kuitenkin ensin esitellä nämä uusimmat maalaukset.


Yllä oleva maalaus on tämän sarjan ensimmäinen, jossa on väreinä mm. valkoinen, metsän vihreä, ruskea ja kulta. Näiden kaikkien maalausten pinta on todella rouhea, mikä ei valitettavasti kaikissa kuvissa juurikaan erotu. Parasta olisi aina nähdä teokset livenä. Kulta hohtaa ja kimaltaa, riippuen siitä kuinka valo siihen osuu.

Alla olevissa kuvissa on sarjan toinen maalaus, jossa väreinä on mm. valkoinen, ruskean eri sävyt, musta, kanerva ja kulta.

Maalaus numero kolme on samanlainen värimaailmaltaan kuin ensimmäinen maalaus, mutta tämä on pystysuuntainen teos.

Maalaus numero neljä, joka on myös sarjan viimeinen on väreiltään mm. valkoinen, vaaleanpunainen, musta, kulta ja kanerva. Tämä maalaus on myös näistä pienin.

Sellaisia tällä kertaa.
Ihanaa viikkoa!

3 kommenttia :

 1. Todella kauniita maalaustöitä. Toivottavasti löydät aikaa maalaamiselle!

  VastaaPoista
 2. Kiitos Marjut =) Vau, sinulla on lahja! Todella upeita maalauksia =)

  VastaaPoista
 3. Jane / Yhtä kuin - blogi25. marraskuuta 2019 klo 2.42

  WOW. Tosi kauniita tauluja :)

  VastaaPoista