SOCIAL MEDIA

sunnuntai 17. marraskuuta 2019

Suomen Kädentaidot -messut 2019Kaupallinen yhteistyö:

Tänäkin vuonna osallistuin Suomen Kädentaidot -messuille. Lauantaina noin 11 aikaan olimme paikan päällä äitini kanssa ja tälläkin kertaa kului useampi tunti messuilla. Seitsemän tuntia siellä meni, oli pakko ihan laskea. Aika kuluu messuilla kuin siivillä, mutta jos ei monen tunnin kierros houkuta niin suosittelen jakamaan sen useammalle päivälle. Messut ovat aina perjantaista -sunnuntai iltaan.

Itseni tuntien en malta lopettaa kierrosta, kun vauhtiin on päästy, niin paljon kaikkea mielenkiintoista ja ihanaa. Minua kiinnostaa niin valmiit tuotteet, kuin tarvikkeetkin omiin käsitöihin mm. askarteluun ja maalaamiseen. Tällä kertaa panostin enemmän maalaustarvikkeisiin, joita sai kivaan messuhintaan.
Kovasti jo odotan, että pääsen kokeilemaan uusia värejä ja tekniikoita. 
Lauantaina väkeä riitti ja liikkuminen oli välillä aika hidasta käytävillä, mutta kaikki sujui hienosti ja hyvässä hengessä. Suomen Kädentaidot -messut ovatkin Euroopan suurin käsityöalan messutapahtuma. 

Messuilla pääsi kyllä jälleen ihailemaan upeaa kädentaitoa ja tutustumaan uusiin taitajiin. Muutamia tuttujakin siellä näkyi, niin näytteilleasettajia kuin kävijöitäkin. Mukaan tarttui myös vinkkejä sekä inspiraatiota uusiin projekteihin.

Kävitkö sinä messuilla tänä vuonna?
Mukavaa alkavaa viikkoa!
5 kommenttia :

 1. Oi kuinka ihania juttuja tuolla messuilla on ollut :)

  VastaaPoista
 2. En ole päässyt messuille koskaan mikä itseäni harmittaa kovasti. Seurailen niiden tapahtumia somessa

  VastaaPoista
 3. En päässyt messuille kuitenkaan vaikka suunnitelmissa oli. En ole vielä koskaan käynyt, mutta seurasin tapahtumaa somen kautta. Kiva lukea kuulumisia messuilta. 😊

  VastaaPoista
 4. Nämä olisi messut myös mun makuuni :).

  VastaaPoista
 5. Kädentaito messuilla olen käynyt Helsingissä useana vuonna. Upeita töitä ja miten taitavia ihmiset ovat tekemään kaikkea kivaa. Muistatko kenen nuo pienet huovutetut eläinhahmot olivat?

  VastaaPoista