SOCIAL MEDIA

tiistai 26. marraskuuta 2019

Talven haalarivalinta tytöille


Kaupallinen yhteistyö:

Vielä ei olla päästy nauttimaan kovinkaan lumisista maisemista, mutta pienistä pakkasista kuitenkin.
Viimeiset pari talvea käytössä olleet toppahaalarit ovat jo alkaneet olemaan hieman pieniä, joten tulevaksi talveksi olikin aika katsoa uusia haalareita.

Meidän perheen lapset ovat todella aktiivisia, enkä halua tietenkään rajoittaa leikkiä ja liikkumista vain siksi ettei vaatteet kuluisi tai menisi rikki. Ehtoina siis ovat ennen kaikkea mukavuus, kulutuksen kesto, tuulenpitävyys, hengittävyys, vedenpitävyys sekä hyvänä lisänä likaa hylkivä pinta.

Meidän valinta on Reimatec Stavanger . Se on suosittu klassikkomalli, joka on valmistettu Reiman kaikkein kestävimmästä materiaalista, Duraplus-kankaasta. Reimatec Stavanger haalarin hankauksen kesto on 80 000 kierrosta, mikä tarkoittaa käytännössä 1600, seitsemän sekunnin kestoista pyllyluisua hiekattomassa lumessa.

Tämä haalari kestää todella kovaa kulutusta ja pitää kylmän sekä veden loitolla. Kaikki haalarin saumat on myös teipattu vedenpitäviksi.


Aktiivisessa menossa tärkeää on myös hengittävät materiaalit, jotta lapsi ei palellu hikoillessaan. Haalari on hengittävää materiaalia, joka päästää kosteuden ulos ja pois iholta. Lapsi pysyy kuivana ja lämpimänä säällä kuin säällä.
Turvallisuus on tärkeässä roolissa myös, kun haalaria valitaan. Vaikka haalariin voi itsekin lisätä heijastimia, koen tärkeäksi, että haalarissa on itsessäänkin jo heijastavia pintoja. 
Huppu on oltava neppareista helposti irtoava jos se jää johonkin kiinni. Haalarin vettä ja likaa hylkivä BIONIC-FINISH ECO viimeistely on toteutettu ilman fluorihiilivety-yhdisteitä. Tässä Stavanger haalarissa kiteytyy Reiman 75 vuoden kokemus lasten pukeutumisesta.Haalarit on todella käytännölliset, laadukkaat sekä näyttävät hyvältä.
Viimeksi meillä oli mustat haalarit, joten ajattelin ehdottaa tytöille nyt jotain pirteää ja keltainen väri oli kaikkien mieleen. Ihana väripilkku talveen. 

Nämä haalarit ovat juuri nyt alennetuin hinnoin www.ozbaby.fi verkkokaupassa ja löytyy myös muissa väreissä. Käy kurkkaamassa.

4 kommenttia :

 1. Keltainen toimii lapsilla (ja toki myös aikuisilla!) usein todella hyvin vaatteissa, kuten näissäkin!! :) Super ihanat!

  VastaaPoista
 2. Ihanat haalarit. Itse löysin onneksi sattumalta käytettynä neidille toppahaalarin kun piti nopeasti kokoa pienempi saada hankittua :D

  VastaaPoista
 3. Onpa kivanväriset haalarit! Olen saanut meidän nuorimmalle kahdet käytetyt haalarit. Toivottavasti pärjätään niillä, eikä tarvitse lähteä ostoksille.

  VastaaPoista
 4. Onpas kivannäköiset haalarit ja varmasti toimvat!

  VastaaPoista