SOCIAL MEDIA

maanantai 3. elokuuta 2020

14k kultaiset lävistyskorut + ALEKOODIKaupallinen yhteistyö:
Savanni

Moni varmaan on huomannut, että minulla korvien lisäksi lävistyksiä myös nenässä ja huulessa. Septum-lävistys eli nenän väliseinän lävistys on ollut minulla alle vuoden, mutta olin jo pitkään halunnut vaihtaa siihen aito kultaisen korun, jossa on myös kiviä. Lävistyksen ensikoru on myös aito kultainen, mutta ihan tavallinen, sileä rengas. Halusin siihen jotakin näyttävää ja löysin Savannin verkkokaupasta juuri täydellisen septum-korun. 

Tämä 14k kultainen rengas oli kuin unelmien täyttymys. Sitä koristaa 11 kimaltelevaa, väritöntä kiveä. Aito kultainen septum-koru säilyttää arvonsa aina ja säilyy kauniin kultaisena. Clicker-korun tappi kiinnitetään paikoilleen napsauttamalla ja se pysyy tukevasti paikoillaan.


Haaveissa oli myös koru labret lävistykseeni eli alahuulen lävistykseen, joka minulla sijaitsee alahuulen alla, keskellä. Halusin siihen myöskin aito kultaisen korun ja sellaisen löysin myös Savannin verkkokaupasta. Valitsin tämän 14k labret korun kirkkaalla zirkonilla. Tämä koru on samanlainen kuin aiempi koruni, mutta tämä koru tosiaan on aito kultainen ja siksi myös säilyttää arvonsa sekä säilyy kauniin kultaisena. Tässä on lisäksi erona push-fit kiinnitys eli pää lähtee vetämällä ja se kiinnitetään työntämällä tapin sisään, kunnes kuuluu "klik".


Korut on todella kauniit ja juuri selliset kuin verkkokaupan kuvissa tai ehkä vielä upeammat. Ainakin korujen kivien loistoa on vaikea vangitä kuviin, ne kimaltelevat todella kauniisti. Olen niin innoissani näistä.
Onko sinulla ollut haaveissa uusi lävistyskoru? Jos on, niin nyt kannattaa suunnata Savannin verkkokauppaan, josta löydät laajan valikoiman koruja. Lisäksi sain myös teille alekoodin. Saatte -20% verkkokaupan kaikista tuotteista koodilla ARTLILY 15.8. 2020 asti.

Mukavaa alkanutta viikkoa!9 kommenttia :

 1. Todella upeat korut! <3 Sopii sulle todella hyvin! :)

  VastaaPoista
 2. Mä olen joskus miettinyt nenään (sivuun) tai kulmaan lävistystä, mutta taitaa jäädä välistä kun en ole tähän mennessä ehtinyt ottaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli joskus myös nenän sivussa. Mietin itsekin tuota septum lävistystä aika kauan ja ajattelin, että viitsinkö nyt enää. Mutta kyllä viitsin ja otin. :D En ole katunut.

   Poista
 3. Kauniit korut! Hyvin sopivat sinulle! Minulla oli nuorempana koru korvanlehden yläosassa. Korvaan kasvoi patti ja jouduin ottamaan korun pois. Patti korvassa on edelleen. Se tosin on pienentynyt vuosien myötä. En ole uskaltanut sen koommin lävistyksiä ottamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. <3 Itselläni kävi samoin, kun oli korvanlehden rusto osassa lävistys nuorempana. Muutoin ei ole ongelmia onneksi tullut. :)

   Poista
 4. Mulla on vain yks pari korviksia, joskus haaveilin sellaisesta sivussa olevasta nenäkorusta mut en enää siitäkään. En ole ennen nähnyt noin kaunista korua septumissa! Sopii sulle 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itselläni oli joskus teini ikäisenä lävistys nenän sivussa. En kyllä muista miksi sen sitten joskus otin pois. Olisikohan ollut silloisen työn takia (?)

   Poista
  2. Niin ja kiitos, nämä korut on kyllä niin kauniita. Etenkin tuo septum. <3

   Poista