SOCIAL MEDIA

sunnuntai 30. elokuuta 2020

Syksyn suosikit Levi`s uutuuksistaKaupallinen yhteistyö:

Kyllä se syksy sieltä vaan tulee ja ilmat käyvät koko ajan hieman viileämmiksi. Aamuisin on laitettava jo enemmän vaatetta päälle, mutta päivällä saattaa vielä pärjätä hieman keveämmillä vaatteilla. Loppukesä ja syksy on aikaa, kun on käytävä taas vaatekaapit läpi. Mitkä on vielä sopivia, mitkä lähtee kiertoon ja mitä on hankintalistalla.

Meidän esikoinen suosii pukeutumisessa rentoja ja mukavia vaatteita. Levi`s on ollut yksi pojan suosikki merkeistä jo muutaman vuoden. Merkiltä löytyykin kivoja ja laadukkaita vaatteita, joten en yhtään ihmettele miksi.Lasten Taikamaa verkkokaupassa törmäsin syksyn Levi`s uutuuksiin ja näistä poika valitsi omat suosikkinsa. Tilaukseen lähti Levi`s Striped Hoodie , Levi`s Jogger sekä Levi`s Graphic T-Shirt .
Housujen ja hupparin sisäpinta on harjattua ja ihanan pehmeää collegea. Housuissa suosin resoreja tai muuta kiristysmahdollisuutta lahkeiden suussa. Näin puntit eivät roiku maassa tai mene kenkien alle ja rikkoudu. Näin vaatteeseen voi ottaa myös vähän kasvuvaraa.

T-paitoja tarvitaan aina. Meillä on yleensä ollut Levi`s paitoja punaisella logolla, mutta nyt löytyi hieman erilaisempi. Levi`s mallistoissa on paljon unisex vaatteita, mikä on mielestäni hienoa ja sieltä löytyy laajasti lasten kokoja. Aina vauvasta, pitkälle teini ikään saakka.

Näillä päästään hyvin alkuun.

Jos syksyyn puuttuu vielä jotain,
Lasten Taikamaa verkkokaupasta löydät vaatteita kaiken ikäisille ja monilta eri merkeiltä.

Aurinkoa alkavaan viikkoon!

4 kommenttia :

 1. Nyt on pitänyt itsekin kaivaa esiin takkia ja huivia, sen verran viileältä on tuntunut aamuin ja illoin. Kivan rento asu tuo! 😊

  VastaaPoista
 2. Tosi hieno asu. Itse tykkään Leviksestä mutta pojat ei oikeen...

  VastaaPoista
 3. Yläasteikäisenä Levi's oli ihan ehdoton, nyt en edes muista koska ko.merkin vaatteita itselläni olisi ollut :D

  VastaaPoista
 4. Kivoja Lewia -paitoja. Pikkupoikia on suvussa. Kiitos verkkokauppa -vinkistä.

  VastaaPoista