SOCIAL MEDIA

sunnuntai 9. elokuuta 2020

Tyttöjen huoneen sisustus meni uusiksi


Kaupallinen yhteistyö:
Aliica Kids

Meidän tyttöjen huone on hiljattain kokenut muutoksen ja edellinen musta-valkoinen sisustus on saanut väistyä. Aiemmin valkoiset seinät ovat nyt saaneet väriä, ja yhdelle seinälle maalasin vuoristomaiseman. Vaaleanpunainen väri seiniin, oli tyttöjen itse valitsema sävy. Muut sävyt vuorissa sekä metsässä ovat sävyjä meidän kodin muista seinistä. Maaleja jäi sen verran yli tarpeen, että saimme toteutettua yhdelle tyttöjen huoneen seinälle tämän maiseman. Tästä lähtikin ajatus kaikelle muulle sisustukselle.

Nähtyäni tuon kauniin sateenkaari seinävaatteen ihastuin siihen heti ja ajettelinkin sen sopivan seinän maisemaan. Kysyin vielä tytöjen mielipidettä ja kyllä, se oli heidänkin mielestään aivan ihana. Mietimme hetken kiinnitystapaa ja yritin keksiä tavan ettei seinään tarvisi tehdä heti reikiä. Laitoimme seinävaatteen lenksuista vanhan pihaharjan katkenneen varren ja siitä siimoilla kattokoukkuihin. Vanha harjanvarsi oli sopivan boheemi vaihtoehto ja sopi täydellisesti, kierrätystä väheksymättä.Tuntuu mukavalta saada huoneen ilmeeseen enemmän lämpöä ja värikkyyttä.Toinen katseenvangitsija huoneeseen saatiin tästä katoksesta ja lattiatyynystä. Tytöillä on ollut aiemminkin vastaavanlaiset, jotka tuolloin väkersin itse hulavanteisiin. Sittemmin meille tuli kerrossänky tilan säästämiseksi ja silloisista katoksista luovuttiin.

Katokset ovat kuitenkin aina olleet ihania pesäpaikkoja ja mietin nytkin miten sellaisen saisi toteutettu kivasti isommillekin tytöille. Toki lattialle olisi saanut kivan pesän myös, mutta kaipasin jotakin toisenlaista vaihtoehtoa, joka sopisi paremmin tytöille tähän hetkeen.

Meidän oli tarkoitus laittaa kiertoon huoneessa ollut valkoinen Ikean stuva penkki ja sen alla oleva laatikko. Niiden pinnat olivat jo parhaat päivänsä nähneet. Muutoin ne olivat ihan kunnossa, joten annoin niille vielä mahdollisuuden ja maalasin ne kaakaon värisellä maalilla. Tulos oli parempi kuin uskalsin odottaa ja se sopi kuin sopikin täydellisesti, hunajan värisen katoksen kanssa. Penkin päälle vielä lattiatyyny istuinpehmikkeeksi.

Tässä on nyt luettu kirjoja, leikitty leluilla, oltu telttaretkellä ja siellä voi olla rauhoittumassa sulkemalla teltta, avaamalla sivuilla olevat nauhat.Katos ja sen väri on kuin auringon säteet, jotka laskeutuvat maahan. Tämä oli meidän ajatus, kun valitsimme juuri tämän värin yhdessä tyttöjen kanssa. Tästä tuli ehdottomasti kaikinpuolin hitti tyttöjen huoneeseen.


Tältä näyttää nyt meidän tyttöjen huone tällä hetkellä, juuri siivottuna. Älä kuitenkaan erehdy luulemaan, että se näyttää näin siistiltä enää hetken kuluttua, kun leikit valtaavat huoneen lattian. Leikkiympäristö sen sijaan on nyt enemmän kuin ihana ja saa mielikuvituksen valloilleen.

Käy kurkkaamassa Aliica Kids verkkokauppa, joka on täynnä ihania ja laadukkaita tuotteita niin lastenhuoneen sisustukseen, leikkeihin kuin myös ruokailuun.

4 kommenttia :

  1. Oi ompa kaunis huone & ihana värimaailma! Itsekin muistan lapsuudesta että ei se huone kauaa siisti ollut, jos koskaan :D

    VastaaPoista
  2. Onpa ihana uusi tyttöjen huone :) Itse toivoin aina lapsena tuollaista prisessakatosta sänkyyni ja taisimme sellaisen virittääkin joten tuolien ja verhon avulla. Hauska tuo vuoristomaisema seinällä. Kyllä tässä huoneessa varmasti viihdytään.

    VastaaPoista
  3. Todella kivannäköinen tyttöjen huone. He varmasti tykkäävät huoneesta!

    VastaaPoista