SOCIAL MEDIA

maanantai 23. marraskuuta 2020

Hiusväri vaihtui + ALEKOODI


Ambassador Tik Salonki

Viime perjantaina pääsin hemmoteltavaksi Tiinan penkkiin, Tik Salonkiin, Tampereelle. Edellisellä kerralla hiuksia lyhennettiin huimasti, joten nyt päätimme tehdä jotain uutta myös värin suhteen. Hiukseni on ollut nyt todella kauan vaalennetut ja tummempi sävy oli käynyt yhä useammin mielessä. Nyt päätimmekin laittaa ruskean eri sävyjä hiuksiin, jättäen kuitenkin vaaleita raitoja. Eri valossa väri on myös hieman punertavan sävyinen. Meillä olikin Tiinan kanssa samanlainen visio, siitä mitä hiuksille tehdään. 

Tarvitaan varmaan kuitenkin vielä, ainakin yksi värjäyskerta, jotta tummempi sävy pysyy paremmin. Vaalennettu hius on sen verran huokoinen, ettei väri välttämättä täysin pysy ensimmäisellä värjäys kerralla. Tämäkin on aina omanlainen, pieni projekti, kuten vaaleankin sävyn saaminen.Tällä hetkellä tykkään todella paljon tästä muutoksesta ja kivasta vaihtelusta. Ensi kerralla sitten katsotaan taas, jatketaanko vielä tummilla sävyillä vai laitetaanko vaaleampaa raitaa sekaan. Se jää nähtäväksi. Ainakin nyt olen super tyytyväinen, kiitos Tiina.♡

Ja mikä mahtavinta, saan olla myös ensi vuoden Tik Salonki ambassador!


Sain myös ALEKOODIN teille lukijoilleni ja seuraajilleni.
koodilla: HARTIKAINEN20 saatte -20% kaikista kampaamopuolen palveluista  21.12.2020 asti. Riittää, että varaat aikasi päivämäärään mennessä. Mikäli varaat ajan nettiajanvarauksesta, laita koodi viestikenttään. Soittaessa mainitse koodi ajanvarauksen yhteydessä.

Tik Salonki
Näsilinnankatu 24,
33210 Tampere
045 2131901 
info@tik-salonki.net

Mukavaa alkanutta viikkoa! 

5 kommenttia :

 1. Wautsi mikä tukka! 💙 Mäki just kävin kampaajalla päivittämässä hiuksia ennen joulukuuta! 💙

  VastaaPoista
 2. Lopputulos on valtavan kaunis. Sinulle sopii hyvin nuo loivat kiharat :)

  VastaaPoista
 3. Upeat hiukset ja todella piristävä tuo uusi väri! Kunpa asuisin Tampereella =)

  VastaaPoista
 4. Onpa ihana sävy! Itselläni hiukset saivat kuparisen kasteen :D

  VastaaPoista
 5. Kiva tuo uusi sävy! Itsekin kaipaisin vähän jotain muutosta, ja juurikasvukin on jo alkanut hieman karata käsistä. Edellisestä kampaamokäynnistäkin on aikaa kun en ole nyt koronan aikaan hirveästi liikkunut täältä Tapiolan perukoilta.

  VastaaPoista