SOCIAL MEDIA

keskiviikko 2. joulukuuta 2020

Reiman monikäyttöiset talvitakit

Kaupallinen yhteistyö: OZ Baby

Talvi on alussa ja huomasin, että tyttöjen talvitakit alkavat olemaan hieman naftit. Etsinnässä oli tytöille uudet talvitakit ja päädyimme näihin Reimatec Naapuri talvitakkeihin. Reimatec Naapuri talvitakki Sand Beige on todella lämmin talvitakki, jolla pärjää kovillakin pakkasilla. Takki on veden- ja tuulenpitävää materiaalia, jolloin lapsi saa touhuta ulkona lämpimänä ja kuivana. Takin kaikki saumat on teipatut, jolloin se todella pitää vettä. Takissa on myös hieman pidempi helma. Vyötäröllä on lisäksi säädettävä kiristys, jolla voi säädellä helposti takin istuvuutta ja lisätä käyttömukavuutta.Hupussa on irrotettava tekoturkisreunus ja myös huppu on irrotettava ja turvallinen, sillä se irtoaa itsestään jäädessään johonkin kiinni. Korkea kaulus suojaa hyvin kaulaa kylmältä ja tuulelta. Takissa on suuret taskut aarteille, ja koosta 116 ylöspäin myös vetoketjullinen povitasku. Sinne saa hyvin vaikka avaimet tai puhelimen. Takin pinta on likaa hylkivää materiaalia, mikä vähentää takin pesukertoja sekä pidentää takin käyttöikää. Sekä säästää vettä, energiaa, pesuainetta ja aikaasi. Usein pelkkä kostealla pyyhkiminen riittää.Väri on tyylikäs vuodesta toiseen ja siihen on helppo yhdistää minkä tahansa väriset housut ja asusteet. Takki sopii erinomaisesti niin pihaleikkeihin, kuin koulumatkoille tai kauppareissuille. Suomen talvi on kylmä, märkä ja tuulinen. Tämä takki onkin meidän ihan ykkösvalinta tätä ajatellen, koska se pitää hyvin vettä ja tuulta, hylkii likaa sekä lämmittää. Todella monikäyttöinen, sopii moneen tilanteeseen.

Tässä vielä Reimatac Naapuri talvitakin ominaisuuksia:

Materiaalit: 100% polyesteri. Polyuretaani pinnoite. Vettä ja likaa hylkivä BIONIC-FINISH ECO viimeistely ilman fluorihiilivety- yhdisteitä. Toppaus:140g vanu. Vesipilari: 15 000. Hankauksenkesto: 40 000. Hengittävyys: 7 000. Pesu: konepesun kestävä 40°c asteessa. Voidaan kuivata kuivausrummussa tai -kaapissa max. 40°.

Nyt olemme valmiita kunnon talveen, oli se sitten millainen tahansa.

OZ Baby verkkokauppa lapsiperheille ja sellaiseksi haluaville. Laaja valikoima vaatteita ja tarvikkeita sekä erittäin nopea toimitus! 4 kommenttia :

 1. ihana postaus! :)

  https://neljanaamukahvi.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. Näppärän näköiset takit, lämpöiset :)

  VastaaPoista
 3. Ihanat takit tytöillä! Meillä tytöt kulkevat nyt isoveljiensä vanhoissa takeissa. Siistimmät takit puuttuvat kokonaan. Toisaalta eipä tässä ole missään juhlissa käytykkään.

  VastaaPoista