SOCIAL MEDIA

perjantai 11. joulukuuta 2020

Joulun toivelahjat

 

Kaupallinen yhteistyö: Kärkkäinen

Pari päivää sitten meille saapui paketti, josta tytöt olivat aivan täpinöissään. Meille tuli vähän kuin joulu etukäteen. Nämä L.O.L. Surprise -lelut on ollut pinnalla ainakin parisen vuotta ja meidän tytöt on nyt tykästynyt näihin entistä enemmän. Nyt saimmekin hienon täydennyksen meidän L.O.L. -leluihin, joita ei vielä kovin monta ollutkaan.

Alkuun, kun nämä tuli markkinoille, en oikein lämmennyt ajatukselle, että aletaan jälleen keräämään tytöille uutta lelusarjaa. Lapset innostuvat kovin helposti uusista leluista, joita tuleekin aika nopeaan tahtiin. Nyt olen kuitenkin enemmän kuin vakuuttunut, että tämä tyttöjen innostus ei ihan heti kyllä tule loppumaan. Olen myös itse ihastunut näihin todella paljon ja olen näistä lähes yhtä innoissani, kuin tyttäreni.

Nämä on ehdottomasti olleet joulun toivomuslistan kärjessä kummallakin tytöllä. Nämä ovat leluja, jotka soveltuu suurelle ikähaarukalle ja kiinnostaa monen ikäisiä. Meidän tytöt ovat nyt viisi ja kahdeksan vuotiaat ja uskon, että näistä on iloa vielä todella pitkään.


Huippusuositut L.O.L Surprise -lelut ovat nimensä mukaisesti yllätyksiä. Erilaiset pallot ja laatikot voivat kätkeä sisälleen mm. nuken, lemmikin tai pikkusiskon, ja erilaisia vaatteita sekä tarvikkeita. Pakkauksesta selviää mikä näistä on kyseessä, mutta millainen se on? Se on yllätys. Leikki alkaakin jo tuotteen avaamisesta, ja itse pakkaus toimii hyvin lelun säilytysrasiana ja osana leikkiä. Osa nukeista vaihtaa väriä, kun kastelet niitä.
L.O.L. Surprise OMG Doll Lights Series Doll Shapes nukke on n.25cm korkea nukke. Nuken mukana tulee 15 yllätystä ja sen asu hohtaa pimeässä. Tämän kokoinen nukke sopii myös hyvin L.O.L. Surprise Car-Pool Coupe With Exclusive Tot Doll auton kyytiin ajamaan ja itseasiassa tämä kyseinen nukke on myös autopakkauksen kuvassa. Tämä on meidän ensimmäinen isompi nukke, tots nukkejen lisäksi. Ja olikin todella mieleinen lisä tyttöjen nukke kokoelmaan.


Suomen Leluyhdistys ry järjesti Vuoden lelu -kilpailun tänä vuonna jo 15. kertaa. Vuoden Hahmoleikkilelun tittelin voitti tänä vuonna tämä L.O.L. Surprise Car-Pool Coupe With Exclusive Tot Doll auto ja nukke 

Iso, n.40cm pituinen auto, jonka mukana tulee tots kokoinen erikoisnukke. Auton takaosa on käännettävissä uima-altaaksi ja tanssilattiaksi. Paina auton valoja avataksesi ja sulkeaksesi ne ja vaihdekepistä saat valot päälle ja pois. Jos asetat nuken valoihin, voit nähdä millainen valoyllätys sillä on auton valoissa.

Autoon sopii kyytiin hyvin nämä isot kuin pienetkin nuket, sekä tietenkin lemmikit.

Tässä linkit vielä näihin meidän L.O.L. Surprise leluihin:


Näillä onkin leikitty nyt lähes tauotta, siitä lähtien, kun ne meille saapuivat. 

Kärkkäinen verkkokaupasta löydät ison valikoiman L.O.L Surprise -leluja, jotka ovat varmasti toivotuimpia joululahjoja. Sivuilta löydät myös tuotekohtaisesti esittely videoita L.O.L. Surprise leluista.


FB Art LilyKristin I M.Hartikainen

@m.hartikainen

@kristins.home

4 kommenttia :

 1. Kummityttöni varmasti innostuu näistä! On vähän pieni vielä, mutta ensi vuonna voisi jo tykätä

  VastaaPoista
 2. Hieno bileauto. Meillä toivlistan kärjessä on villasukat :D

  VastaaPoista
 3. Wou mitä ihanuuksia! Meiltäkin löytyy jo pari LOL-nukkea :D

  VastaaPoista
 4. Voin hyvin kuvitella, että näistä tytöt jaksaa innostua 😊. Oma yksivuotiaani ei vielä ole ihan kohdeyleisöä, katsotaan parin vuoden päästä 😊👍🏻

  VastaaPoista