SOCIAL MEDIA

lauantai 19. joulukuuta 2020

Testissä uutuus leluja + ARVONTAKaupallinen yhteistyö: Toyrock

Saimme lapsille testiin tämän hetken suosikki leluja. Yksi näistä on tämä Squeakee ilmapallokoira, jolla on ilmapallokoiran ikoninen ulkonäkö ja siinä on yli 60 vuorovaikutteista toimintoa. Koiran voi opettaa tekemään temppuja ja se näyttää tyhjenevän ja täyttyvän ilmapallon tavoin. Interaktiivinen koira reagoi ääneen ja rapsutukseen. Koiran mukana tuleva sininen "vinkuva" pallo on sen suosikkilelu ja siihen se reagoi liikkumalla sekä haukkumalla. Mukana tulee myös taipuisa nasta, jolla voit leikisti tyhjentää ilmapallon ja koira menee kasaan kuin oikea tyhjenevä pallo. Syöttämällä sille ilmaa pakkauksen pienelle pumpulla, se täyttyy ja saattaa päästää pierunkin. Koiralla saattaa tulla myös välillä pissavahinko, jonka huomaat äänestä ja siitä, että se heijastaa keltaisen valoläiskän lattialle.

Tämä kyllä poikkeaa muista interaktiivisista leluista, joita meillä on ollut. Ulkonäkö on oikeasti aika kiva, selkeä ja simppeli. Toiminnot on hauskoja ja uppoaa ainakin meidän lapsiin. Tässä on paljon enemmän toimintoja ja hauskuutta, kuin osasin edes ajatella. Jopa vanhempikin lapsi innostui  ja opetti koiralle temppuja yhdessä siskojen kanssa.


 
Meidän esikoinen (kohta 12v) halusi testiin Pakohuonepelin, joka on varmasti monelle tuttu niin ulkomailla kuin kotimaassa. Nyt peliä voi pelata myös kotona käsin. Tunne pakohuoneen jännitys ja ratkaise vapauttava koodi ennen, kuin kellon kuluva tunti loppuu.

Pakkaus sisältää tehtävät ja viheet neljään erilaiseen pakohuoneeseen, aikaa laskevan dekooderin ja pelisäännöt.


Kolmantena testiin pääsivät nämä ihanat
Barbie Color Reveal Doll-Barbie ja Barbie Color Reveal Chelsea-Barbie. Tytöt olivatkin jo aiemmin näitä ihastelleet. 

Merenneitonukkeja on useita erilaisia ja pakkausta avatessa paljustuu minkä sinä niistä sait. Poista nuken pinnalla oleva maali, täyttämällä pakkausputki lämpimällä vedellä. Kun laitat nuken putkeen, siitä alkaa hiljalleen liukenemaan maali pois ja alta paljastuu kauniin värikäs pyrstö ja erilaisia yksityiskohtia. Kylmällä vedellä sen sijaan saat esille kasvojen yksityiskohtia. Lämpimällä ja kylmällä vedellä on myös vaikutusta hiusten värivaihteluihin. Pakkauksen mukana tulee yllätyspusseja, joissa on erilaisia asusteita.

Nämä on ollut todella tykätyt ja ne on mukana pesullakin lähes joka kerta. Ihanan paljon erilaisia toimintoja sekä yllätyksiä. Todella kauniit ja laadukkaat.

 

Todella kivoja vaihtoehtoja lahjaksi ja samaa mieltä oli myös meidän pienet ja isot testaajat.

Nyt sinulla on mahollisuus voittaa itsellesi tämä ihana merenneitonukke Barbie Color Reveal Doll-Barbie. Voit osallistua arvontaan blogissa kommentoimalla ja jättämällä sähköpostiosoitteesi mahdollista voittoa varten. Voit tuplata mahdollisuutesi osallistumalla arvontaan myös instagramin puolella tililläni @m.hartikainen. Arvonta päättyy 21.12.2020 klo: 18.00

9 kommenttia :

 1. Mukana arvonnassa! Täällä innokkaat 9v.ja 4v. Barbie-fanit :)

  VastaaPoista
 2. Mukana ollaan ihanassa arvonnassa. :) Hyvää joulua sinne! :)

  hippohiiri@gmail.com

  VastaaPoista
 3. Mukana arvonnassa, olisi ihana lahjaksi :)
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Mukana :)
  minna1995(at)gmail.com

  VastaaPoista
 5. Aurora ihastuisi! Mukaan arvontaan. marttamaria.

  VastaaPoista
 6. Tuo pakopeli kiinnostaisi itseäni kyllä tosi paljon.

  VastaaPoista
 7. Kiva leluesittely. Mukaan arvontaan myös :)
  nelliina(@yahoo.com

  VastaaPoista
 8. Onpa lelut muuttuneet! Interaktiivisuus on in. En ole mukana nuken arvonnassa, mutta kiitos vinkistä, tuo pakohuone on hyvä lahjaidea.

  VastaaPoista