SOCIAL MEDIA

lauantai 5. joulukuuta 2020

Upeat asusteet kierrätysnahasta. + Alekoodi maksuttomaan toimitukseen.


Kaupallinen yhteistyö: Naskali Leather

Nyt kerron hieman enemmän näistä Naskali Leather tuotteista, jotka näittekin aiemmin jo isänpäivä postauksessa. Pari vuotta sitten jo ihailin ensimmäistä kertaa *Naskali Leather asusteita ja nyt hieman isänpäivän alla törmäsin niihin jälleen. Tiesin heti, että tässä on se lahja, *Usko -käännettävä nahkarusetti ja *Hugo -nahkataskuliina. Ihastuin tuotteisiin heti. Kun mietin esimerkiksi miehelleni lahjoja, haluan aina antaa jotakin, mikä hieman poikkeaa valtavirrasta. Sekä jotain uniikkia ja monikäyttöistä.Tuotteet ovat todella laadukkaita ja ne valmistetaan Suomen Iittalassa. Ne on tehty huolellisesti ja täysin käsityönä, jota arvostan todella paljon. Materiaaleina tuotteissa käytetään mm. vanhoja nyrkkeilyhanskoja sekä kierrätettyä ja ylijäämänahkaa. Materiaali on peräisin nyrkkeilyseuroilta, kirpputoreilta, kierrätyskeskuksista ja tuttujen vintiltä. Tässä yhdistyy myös itselleni tärkeitä arvoja. Kierrätetään ja luodaan vanhasta jotakin uutta.Usko -rusetti on käytännöllinen, sillä sen kääntöominaisuutta hyödyntämällä voit vaihtaa asusteen väriä vaikka kesken päivän. Sama idea toistuu Hugo taskuliinassa, jonka voi kääntää ja vaihtaa värin. Valitsin molempiin asusteisiin väriksi konjakki-musta. Nahkarusetin tavoitteena on olla samalla kaunis, mutta myös tyylikkään miehekäs ja karski. Nahkarusetti sopii asusteeksi niin illalliselle, juhlaan kuin business-tapaamiseenkin. Hetkiin, joilla on merkitystä juuri sinulle.

Nämä upeat asusteet sopivat loistavasti juhlaan, kuin myös rennompaan pukeutumiseen.
Värivaihtoehtoja on useampia, joista varmasti löytyy jokaiselle se mieluisin.

Tässä on todella hyvä lahja tulevaa jouluakin ajatellen. 

Naskali Leather verkkokaupasta,
koodilla TALVI20 saat tuotteet ilman toimituskuluja, kun vähimmäisostosi on 20€. Koodi on voimassa  31.12.2020 asti. Voit myös tehdä ostokset suoraan tämän linkin kautta: https://naskalileather.com/discount/TALVI20 , jossa koodi on aktivoitu automaattisesti.

Valikoimasta löytyy laaja valikoima erilaisia rusetteja, taskuliinoja, koruja jne. Rusettaja saa lisäksi myös junior koossa.

Mukavaa viikonloppua!

4 kommenttia :

  1. On muuten magee! Harvoin näkee noin hyvin tehtyjä! Ihanaa että niitä saa myös junior koossa!❤️

    VastaaPoista
  2. Tuo ruskea rusetti on kyllä tosi tyylikäs ja istuu tuon puvun kanssa tosi kivasti! :)

    VastaaPoista
  3. Älyttömän upeeta käsityötä! Ihan huikeaa että meillä on Suomessa näin lahjakkaita tekijöitä 😊

    VastaaPoista