SOCIAL MEDIA

tiistai 10. marraskuuta 2020

Meidän Isänpäivä

 *Sisältää mainoslinkkejä

Viime sunnuntaina vietettiin ja juhlittiin isänpäivää. Isänpäivä meidän perheessä on päivä, jolloin mieheni käy läpi lähes koko tunneskaalan, aina ilosta, suruun ja rakkaudesta, loputtomaan ikävään. Nämä ovat päiviä, jolloin erityisesti korostuu yhden lapsen fyysinen poissaolo. Ristiriitaisia tunteita, jotka voivat vaihdella päivän mittaan hyvin laidasta laitaan.

Haluan tuoda miehelleni vahvasti esille sen, etten voisi parempaa isää lapsilleni toivoa tai parempaa miestä rinnalleni kulkemaan. Toki toivoisin, että hän tietää ja tuntisi sen jokaisena vuoden päivänä, mutta erityisesti isänpäivinä. Silloin sitä varmasti moni pohtii enemmän.

Kuinka paljon hän on antanut perheelleen ja minulle, enemmän kuin kukaan muu koskaan. Perhe tulee sinulle aina ensimmäisenä. Lapset voivat luottaa sinuun ja tukeesi. Ulkokuoresi voi olla kova, mutta lähimmillesi olet rakastava ja lempeä.


Isänpäivä alkaa aina perinteisellä aamiaiskattauksella, kahvilla ja herkuilla. Pöytään tuodaan lahjat sekä lasten tekemiä ihania kortteja isälle. Tänä vuonna emme tehneet lainkaan perinteistä kakkua vaan kuppikakkuja, mieheni toiveesta.On aivan ihanaa seurata mieheni ja lasten reaktioita, kun kortteja luetaan ja lahjoja avataan. Jokainen odottaa innoissaan omaa vuoroaan antaa lahjansa.


Kun mietin miehelleni lahjoja, haluan aina antaa jotakin, mikä hieman poikkeaa valtavirrasta. Jotain uniikkia ja monikäyttöistä. Pari vuotta sitten jo ihailin ensimmäistä kertaa *Naskali Leather asusteita ja nyt hieman isänpäivän alla törmäsin niihin jälleen. Tiesin heti, että tässä on se lahja, *Usko -käännettävä nahkarusetti ja *Hugo -nahkataskuliina.

Usko -rusetti on käytännöllinen, sillä sen kääntöominaisuutta hyödyntämällä voit vaihtaa asusteen väriä vaikka kesken päivän. Sama idea toistuu Hugo taskuliinassa, jonka voi kääntää ja vaihtaa värin. Valitsin molempiin asusteisiin väriksi konjakki-musta. 

Nämä upeat asusteet sopivat loistavasti juhlaan, kuin myös rennompaan pukeutumiseen.
Värivaihtoehtoja on useampia, joista varmasti löytyy jokaiselle se mieluisin.


Tuotteet on käsityönä valmistettu Suomen Iittalassa. Materiaaleina tuotteissa käytetään vanhoja nyrkkeilyhanskoja sekä kierrätettyä ja ylijäämänahkaa. Materiaali on peräisin nyrkkeilyseuroilta, kirpputoreilta, kierrätyskeskuksista ja tuttujen vintiltä.


Kerron teille vielä myöhemmässä ajankohdassa lisää kyseisistä tuotteista, joten kannattaa pysyä kuulolla. Tässä myös erittäin hyvä lahjavinkki jouluun.Jokaiseen isänpäivään kuuluu myös käynti tyttäremme haudalla, koko perheen voimin. 
Mieheni sytytti kynttilät tyttärelle ja hetken saamme olla koko perhe yhdessä.Kiitos, että olet tässä. Olet täyttä kultaa.♡
8 kommenttia :