SOCIAL MEDIA

torstai 24. toukokuuta 2018

Laukku joka on paljon enemmän kuin hoitolaukku+ARVONTA


Kaupallinen yhteistyö:

Ensimmäinen hoitolaukku ilmestyi meidän kotiin yli yhdeksän vuotta sitten kun 
esikoinen syntyi.

Nyt ensimmäistä kertaa minulla on kuitenkin sellainen hoitolaukku joka on oikeasti tyylikäs ja sopii myös omiin menoihin eikä pelkästään vain hoitolaukuksi.

Meidän perheessä ei ole enää vauvaikäisiä, mutta todellakin isoa ja käytännöllistä laukkua tarvitsee kun lähdemme koko perhe liikenteeseen. Tämä laukku on mitä mainioin kun laukkuun on pakattava jokaiselle jotakin. Laukussa on useita taskuja joihin saa helposti jokaisen tavarat omaan taskuunsa. Tavarat löytyvät vaivatta kun ei tarvitse penkoa kaikkea laukun pohjalta.

Monesti 9- ja 5 vuotias haluavat ottaa mukaan omaa rahaa ja muita tavaroita. Kesällä sinne sujahtaa koko perheen aurinkolasit, aurinkorasva, 2,8 vuotiaan vaihtovaatteet, kamera sekä oma ja esikoisen puhelin. Tietenkään unohtamatta jokaiselle mukaan evästä ja juotavaa.


Valitsin juuri tämän vaaleanharmaan laukun joka sopii omaan tyyliini parhaiten. Se sopii arkeen kuin myös juhlavampaankin tyyliin. Enää ei tarvitse kantaa juhliin erikseen kahta laukkua, koska tämä on niin kaunis ja tyylikäs ettei sitä edes uskoisi hoitolaukuksi.


Laukku sopii mainiosta myös kun lähtee shoppailemaan. Se on tilava eikä tarvitse ostaa muovikasseja kun ostokset sujahtavat hyvin laukkuunkin.


Sen lisäksi, että laukku on kaunis ja tyylikäs, niin se on myös todella pitkäikäinen koska voit käyttää sitä vaikka et varsinaista hoitolaukkua enää tarvitsekaan.

Se sopii paremmin kuin hyvin myös isompien lasten vanhemmille koska tavaraa tarvitsee pakata mukaan aina.

Laukussa on pienet hihnat joilla laukun voi kiinnittää helposti vaunujen aisaan kiinni. Mukana on myös vaipanvaihto alusta. Mikäli alustaa ei tarvitse enää vaipanvaihtoon, sitä voi käyttää vaikka istuma-alustana piknikillä, puistossa tai vaikkapa rannalla.


Little Company tuotteiden materiaalina on käytetty PVC-vapaata nahkajäljitelmää (PU).
Materiaali on hyvin kulutusta kestävä ja yksityiskohdissa, kuten vetoketjuissa ja metalliosissa on panostettu laadukkuuteen.

 Laukkumallisto julkaistiin 21.5.2018. Laukkujen lisäksi mallistoon kuuluu hoitoreppuja.
Laukut ja reput seuraavilta jälleenmyyjiltä:

A-T Lastenturva (Stockmann Helsinki ja Varisto)
Baby Style, Oulu
Baby Style, Tampere
OZbaby
Lastentarvike Pikku Tipu, Mikkeli
Kaikinpuolin kätevä ja monipuolinen laukku, vai mitä sanot?

Alla olevasta linkistä pääset tutustumaan Little Company laukku ja reppu mallistoon:

Osallistu ARVONTAAN instagram tililläni @m.hartikainen ja voit voittaa valitsemasi laukun tai repun Little Company mallistosta.
Arvonta alkaa 25.5.2018 klo:18.00 ja arvonta päättyy 1.6.2018 klo:18.00


-Marjut-

Yhteistyössä: Kiddex

Kuvat: Art LilyKristin I M.Hartikainen

Tykkää facebooksivuistani sinne päivitän blogini aina ensimmäisenä.

Youtube kanavani:
Lähetä kommentti