SOCIAL MEDIA

maanantai 17. joulukuuta 2018

Luppaset uutuuksia tytöille + ALEKOODIKaupallinen yhteistyö:

Reilu viikko sitten meidän tytöt sai paketin Luppaset brändiltä.
Luppaset on KaroLuon luoma brändi joka vie satumaailmaan jossa seikkailevat niin puput kuin supersankaritkin. Vaatteet ovat tyylikkäitä ja leikkisiä. Mallistoista löytyy vaatteita lapsille sekä naisille.


Saimme valita tästä uudesta mallistossa mieleiset asut tytöille. Jälleen tytöt halusit samanlaiset asut kuten monet teistä ovat huomanneetkin he pukeutuvat hyvin usein samanlaisiin vaatteisiin.

Valitsimme tyttöjen kanssa yhdessä heille nämä beiget tekonahkasta valmistetut kellohameet sekä mustat masupaidat joissa masut ovat samaa kangasta kellohameiden kanssa. Täydellinen yhdistelmä, eikö? Nämä ovat myös helppo yhdistellä monien muidenkin erilaisten vaatteiden kanssa. Se onkin aina yksi kriteereistä kun valitsemme vaatteita, tarpeellisuus ja laatu huomioiden.Kankaat tuntuvat miellyttäviltä ja laadukkailta. Tekonahka on myös ihanan pehmeää ja ohutta materiaalia. Tuntuvat ja näyttävät hyvältä. 

Jos teillä on ollut ajatuksissa tehdä hankintoja Luppaset valikoimasta, kannattaa hyödyntää tämä -20% alekoodi joka on voimassa vain tämän päivän. Saat tilauksen myös postikuluitta.
Vielä tänään tehdyt tilaukset ehtivät ennen joulua perille.

-20% ja ilmaiset postikulut tilauksiin koodilla:
luppasetjoulu


Ihanaa alkanutta uutta viikkoa!


-Marjut-

Yhteistyössä: www.luppaset.com

Kuvat: Art LilyKristin I M.Hartikainen


Tykkää myös facebookissa:

Seurata voit myös instagramissa:

YouTube:

Lähetä kommentti