SOCIAL MEDIA

torstai 20. joulukuuta 2018

Vihdoin täydellinen valaisin olohuoneeseen


Kaupallinen yhteistyö:

Meillä on ollut jo kauan haaveissa löytää sopiva valaisin meidän olohuoneeseen. Olohuoneessamme on paikat kahdelle kattovalaisimelle, mutta ne eivät silti riitä tasaisesti valaisemaan koko huonetta. 

Aiemmin meillä oli lisäksi lattiavalaisin jota käytin aina maalatessani ja jos iltaisin luin lehtiä sohvan nurkassa, mutta se oli jo niin huonossa kunnossa, että siitä luovuttiin.  Kesä menikin hyvin ilman lisävaloa, mutta kesän loppuessa ja luonnonvalon vähentyessä ei valo ole enää riittänyt.

Lattiavalaisinta en enää halunnut vaan tahdoin löytää jonkin muun vaihtoehdon. Tovin etsittyäni törmäsin tähän By Rydens Bazar seinävalaisimeen joka vastaa töydellisesti meidän tarpeita.
Valaisin on tyylikäs ja käytännöllinen.Lampun rungossa olevat nivelet mahdollistavat sen, että valon voi suunnata haluamaansa paikkaan. Valaisinta voi liikuttaa puolelta toiselle ja juurikin nivelten ansiosta valon voi kohdentaa moneen eri suuntaan.

Iltaisin voin suunnata valon niin, että saan valon esimerkiksi sohvalla lukemiseen. Maalatessani saan sen kohdistettua työhöni. Usein maalaan lattialla, mutta toisinaan telineellä ja silloin valo pitää olla helposti kohdennettavissa oikeaan paikkaan.
Sohvan vieressä on myös työpiste joka tarvitsee toisinaan valaistusta.

Valaisimen voisi myös halutessaan asentaa kattoon ilman näkyvää virtajohtoa, mutta meillä valaisinta liikutellaan niin paljon, että se on helpompaa kun valaisin on seinään kiinnitettynä. 
Alla olevasta linkistä pääset tutustumaan juuri tähän kyseiseen valaisimeen:Tämä valaisin sopii täydellisesti meidän sisustukseen ja tarpeisiin.
Olen todella tyytyväinen valaisimen monipuolisuuteen ja se on lisäksi todella tyylikäs. 

Mikäli sinulla on valaisin hankintalistalla kannattaa ehdottomasti kurkata 
LumenLux Storen valikoima. 

LumenLux Store on perheyritys joka on erikoistunut laadukkaisiin valaisimiin. Heiltä löydät todella laajan valikoiman niin kotiin, loma-asuntoon, toimistoon kuin julkisiin tiloihin.
Valikoimasta löydät designvalaisimet sisustamiseen sekä tunnettujen laatumerkkien sisävalaisimet sekä ulkovalaisimet edulliseen hintaan.

Valaisimet voi tilata helposti netistä tai käydä paikan päällä tutustumassa valikoimaan, Tampereen myymälässä.

-Marjut-

Yhteistyössä: LumenLux Store

Kuvat: Art LilyKristin I M.Hartikainen


Löydät blogini myös facebookista:

Seurata voit myös instagramissa:

YouTube:
Lähetä kommentti