SOCIAL MEDIA

maanantai 11. maaliskuuta 2019

Kuukauden testissä olleet hiustenhoitotuotteet
Kaupallinen yhteistyö:

Kuukausi sitten esittelin teille nämä tuotteet. Jos jostain syystä tämä postaus meni sinulta ohitse, niin ei hätää. Alla olevasta linkistä pääset kurkkaamaan tuotteiden esittely postauksen.

Tähän postaukseen on tarkoitukseni nyt koota omat arvioni näistä kyseisistä tuotteista kuukauden käytön jälkeen. Mennään vaikka samassa järjestyksessä kuin esittelyssäkin.


Olaplex Treatment trio 3-4-5

Olaplex on toiminut todella hyvin hiusten värjäyksen yhteydessä käytettynä ja ammattikäyttöön tarkoitetut 1 ja 2 tuotteet ovat tuolloin tehneet ison vaikutuksen. Nämä kotikäyttöön tarkoitetut tuotteet oli siis ilo saada testaukseen.

Olen käyttänyt joka pesukerta shampoota sekä hoitoainetta ja kerran viikossa tehohoitoa.
Nämä kaikki yhdessä on tehnyt hiuksilleni hyvää. Ne ovat pehmeämmät ja tuntuvat parempi vointisilta kuin ennen.

Shampoo ei vaahdonnut omaan makuuni ehkä tarpeeksi, eikä ihan pieni määrä riittänyt pesemään paksuja ja pitkiä hiuksiani, toisin kuin ehkä annettiin ymmärtää. Sen sijaan hoitoaine ja tehohoito teki suuren vaikutuksen, ne olivat kaikin puolin hyviä. Silottivat hiuksia, tekivät niistä pehmeämmät ja parempi vointiset. En muista koska viimeksi hiukseni olisi ollut näin hyvässä kunnossa kuin nyt vaikka niitä on vaalennettu. Jos mietit yhden tuotteen testausta näistä kolmesta niin itse valitsisin hoitoaineen, joka pesuun käytettäväksi shampoo pesun jälkeen.


Paul Mitchell Oil Treatment Light 50ml
-Kevytöljy hiuksille ja iholle

Öljy tuoksuu ylelliseltä ja tuoksu on miellyttävä. Olen käyttänyt aiemminkin, tässäkin ainesosana olevaa argan öljyä hiusten hoidossa, etenkin hiusten latvoissa. Öljy saa latvat sileämmiksi ja vähentää latvojen kuivuutta sekä pörröisyyttä.


Joico Blonde Life Brilliant Tone Violet Smoothing Foam 200ml
-Hoitava ja keltaisuutta poistava muotovaahto (oik.kuvassa)

Käytössä en huomannut erityisesti tuota keltaisuutta poistavaa ominaisuutta, mikä tosin saattaa johtua siitä, että käytän muutoinkin voimakkaasti keltaisuutta poistavaa shampoota aina välillä. Muotovaahdossa oli hyvin miellyttävä ja kevyt tuoksu. Koostumus oli ihana ja se oli helppo levittää. Olen kuitenkin ollut aina huono käyttämään muotovaahtoja ja siitä syystä tämä ei ollut kovin sopiva tuote juuri minulle.

Joico Moisture Recovery Leave-in Moisturizer 300ml
-Hiuksiin jätettävä kosteuttava hoitosuihke (vas.kuvassa)

Tämä tuote oli todellinen löytö, aivan ihana. Sitä olen käyttänyt paljon sekä märkiin, että kuiviin hiuksiin. Sillä saa selvitettyä kaikki takut hiuksista ja näin vähentää hiusten katkeilua. Etenkin hiuksia kuivatessa ja harjatessa. Suihke tekee hiuksista sileämmät, vähentää selvästi pörröisyyttä ja sähköisyyttä. Tuoksu on kevyt ja miellyttävä ja sitä käyttävät myös tyttäreni takkujen selvittämiseen. Suosittelen ehdottomasti tätä.


Oliko tässä sinulle tuttuja tuotteita? Mikä vaikutti mielenkiintoiselta,
mitä voisit itsekin kokeilla?

Aurinkoista ja ihanaa alkanutta viikkoa!

-Marjut-

Yhteistyössä: https://nordichairhouse.com/


Tykkää blogistani facebookissa:
Art LilyKristin I M.Hartikainen

Seurata voit myös instagramissa:
@m.hartikainen

YouTube:
Art LilyKristin I M.Hartikainen


8 kommenttia :

 1. Minä tarttisinkin tuommoisen öljyn hiuksiini.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sillä saa hyvin huonot ja pörröiset latvat siloteltua sekä vähentää latvojen kuivuutta <3

   Poista
 2. Ei ole entuudestaan tuttuja tuotteita. Minä käytän oikeastaan vain shampoota, kuivashampoota ja hiuslakkaa. Muut tuotteet jäisivät varmaan kokeilematta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse pääsin kokemaan tuon Olaplexin kampaajalla ensimmäistä kertaa ja ilman tuota en olisi enää uskaltanut edes vaalentaa hiuksia koska ennen ne menivät niin huonoon kuntoon. Nämä kotikäyttöön tarkoitetut Olaplex tuotteet otin ilolla testiin ja etenkin hoitoaina ja tehohoito oli tosi kivoja <3

   Poista
 3. Näitä on aina mielenkiintoista lukea! Mun äitini on kampaaja, joten mä joudun hyvinkin usein erilaisten tuotteiden koekäyttäjäksi - mikä ei sinänsä ole yhtään hassumpi asia! :)

  VastaaPoista
 4. Olaplexia olisi mielenkiintoista itsekin joskus testailla :)

  VastaaPoista