SOCIAL MEDIA

maanantai 18. maaliskuuta 2019

Pojan 10v synttärit ystävien kesken


Kaupallinen yhteistyö:

Viime lauantaina juhlittiin poikamme syntymäpäiviä hänen ystävien kesken. Tällä viikolla poikamme täyttää jo 10 vuotta ja toiveissa hänellä oli, että järjestäisimme liikunnalliset synttärit. Salibandy on yksi monista hänen lempi liikuntalajeistaan ja sillä mentiin. Varasimme Ylöjärven Liikuntakeskukselle synttärit, johon kuuluu kentät 4 ja 5, sekä oikeat säbämaalit. Poikien yhteisestä päätösestä pelasimme kuitenkin pääsääntöisesti vain yhdellä kentällä. Alue on verkotettu, jotta pallo pysyy hyvin alueen sisällä. 

Jokainen otti mukaan sisäliikuntavaatteet sekä mailan, mikäli sellainen kotoa löytyi. Varamailoja otimme varuiksi mukaamme kotoa. Pallot ja yksi maalivahdin kypärä löytyi meiltä ja toinen kypärä ystävältä. Ulkovaatteet saa jättää yläkerran pukukaappeihin. Syntymäpäiville osallistui yhteensä 11 poikaa, mukaanlukien synttärisankari. 

Jokaisella kuvissa näkyvällä vieraalla on vanhempien lupa näkyä kuvissa.
Poikien peli sujui todella loistavasti. Hienoa joukkuehenkeä oli kiva seurata ja kaikilla näytti olevan todella hauskaa. Tunti oli juuri sopiva aika pelata ja siitä sitten siirryimmekin kabinetin puolelle syömään ja juomaan. Kaikki oli valmiiksi katettu ja taustalla näkyvät tarjottavatkin oli siihen mennessä laitettu valmiiksi tarjoiluastioihin.
Ensimmäiseksi jokainen sai valita juomansa, joko automaatista limpparia tai sitten kabinestista löytyi lisäksi mehua ja vettä. Heti alkuun tarjoiltiin hodareita ja lisäksi tarjolla oli erilaisia sipseja, karkkeja ja keksejä. Kaikkea oli tarpeeksi, eikä mikään loppunut kesken vaikka hyvin kaikille maistuikin.
Hetken kuluttua oli tietenkin vielä lahjojen avaus ja siinä tovi taisi mennäkin, kun oli niin monta lahjaa avattavana. Onneksi ystävät auttoivat myös lahjojen avaamisessa. Aivan mahtava kaveriporukka.
Kiinnostuitko sinä järjestämään syntymäpäivät täällä? Vaivaton tapa juhlia ystävien kesken mm. pelaamalla ja herkutellen. Ylöjärven Liikuntakeskukselta saa myös välineet lainaan, niin säbään, sulkapalloon, pickelballiin sekä minitennikseen, mikäli kotoa ei löydy.

Kurkkaa lisätiedot ja vaihtoehdot alla olevasta linkistä:Osa ehtikin jo livistää niin ei saatu kaikkia enää kuvaan, mutta kiitos paljon kaikille oikein mukavista juhlista. Mahtavaa kun olitte mukana.

Iso kiitos myös Ylöjärven Liikuntakeskukselle!Yhteistyössä: Ylöjärven Liikuntakeskus

Löydät blogini facebookista:

Seurata voit myös instagramissa:

YouTube:

19 kommenttia :

 1. Varmasti on olleet mieluisat synttärit niin sankarille kuin osallistuneillekin :)

  VastaaPoista
 2. Lapset ovat nauttineet varmasti! Meidän esikoinen oli juuri ystävänsä salibandysynttäreillä ja mun mielestä se oli tosi kiva idea :D Jostain syystä en ole osannut edes ajatella tuota mahdollisuutta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä nauttivat :) Aivan mahtava tapa viettää synttäreitä liikkuen ja pelatan ystävien kesken, tietenkään herkkuja unohtamatta. Oli hieno seurata poikien upeaa joukkuehenkeä. Hienoja muistoja.

   Poista
 3. Ihan mahtava vaihtoehto synttäreiden juhlimiseen! Näyttää olleen hauskat juhlat :) Tuliko siis kaikki tarjottavatkin urheiluhallilta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä todella onnistuneet juhlat :) Synttäripakettiin kuuluu tosiaan nuo kahden kentän paikat maaleineen mm. salibandyn pelaamiseen sekä kabinetti ruokineen, herkkuineen ja juomineen :)

   Poista
  2. Ylöjärven Liikuntakeskukselta saa myös välineet lainaan, niin säbään, sulkapalloon, pickelballiin sekä minitennikseen. On mistä valita :)

   Poista
 4. Oi vaikuttaapa mukavalta :) on ollut varmasti onnistuneet kemut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain :) Nämä olivat todella onnistuneet juhlat, mukavaa yhdessäoloa.

   Poista
 5. Mukavan näköiset juhlat! :) Tällaiset liikunnaliset synttärit on kyllä kivat ja varmasti lapset tykkää. Meillä ei vielä ole tarvinnut miettiä kaverisynttäreitä, mutta just jotain tämmöstä sittenkö semmoisia aletaan juhlia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki viihtyivät todella hyvin. Poika on todella liikunnallinen ja säbä on yksi hänen lempilajeistaan, niin tämä oli mitä parhain tapa viettää synttärit :)

   Poista
 6. Olipas kivat synttärit vähän isommille lapsille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä :) Hienoa, että on tällaisia mahdollisuuksia ja paikkoja missä järjestää omanlaiset juhlat :)

   Poista
 7. Onnittelut synttärisankarille. Meilläkin juhlitaan tänä vuonna täyttä 10 vuotta. Toiveena on jollain tavalla urheilulliset synttärit.
  Kylläpä on aivan isänsä näköinen poika.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ja onnittelut myös sinne :) Oman lempilajin pohjalta on hyvä lähteä suunnittelemaan tulevia juhlia. Liikunnalliet synttärit on aina kiva vaihtoehto.

   Kyllä pojassa taitaa isänsä näköä olla, kuin myös minunkin, mutta onhan poika nyt komeampi kuin vanhempansa yhteensä :D

   Poista
  2. Minun silmään tyttäresi ovat sinun näköisiä mutta poika on aivan isänsä kopio.
   Komea poika.

   Poista
 8. Näyttääpä kivalle, synttärisankari varmasti viihtyi! :)

  VastaaPoista