SOCIAL MEDIA

maanantai 4. maaliskuuta 2019

Päivä ZONES by Särkänniemessä + VIDEO


Kaupallinen yhteistyö:
Zones by Särkänniemi

Viime viikko meillä oli hiihtoloma ja yhtenä päivänä suuntasimme koko perheen voimin huvittelemaan Zones by Särkänniemen sisäviihdepuistoon, joka sijaitsee Lempäälän Ideaparkin toisessa kerroksessa ja n.20km matkan päässä Tampereen Särkänniemestä. Viihdekeskus on jaettu useaan zoneen, eli alueeseen. Sieltä löytyy tekemistä perheen pienimmistä aina aikuisiin saakka.

Uutuutena täältä on, juuri avattu Pikseli virtuaalipuisto.


Alkuun haimme jokaiselle rannekkeet, sekä varasimme ajan Pikseliin. Kattavin tapa vierailla Zones by Särkänniemessä on ostaa ranneke, eli päivälippu joka kattaa kaiken, pois lukien Pikselin. Pikselin hinnoittelu taasen perustuu käytettyyn peliaikaan, joten halutessasi voit myös käydä kokemassa esimerkiksi ystävien kesken pelkästään Pikselin virtuaalimaailman.Pikseli, virtuaalipuisto avattiin tänne alle kuukausi sitten ja sitä pääsimme myös kokeilemaan. Simulaatio hyödyntää niin näkö-, kuulo-, kuin tuntoaistiakin, mikä tekee kokemuksesta todentuntuisen. Ihan alkuun katsoimme lyhyen opastevideon, ja tietenkin henkilökunta on tarvittaessa apuna, joten ei hätää vaikka videon ohjeet menisivät vähän ohi.

Pikselissä on tarjolla niin pelejä, lyhytelokuvia kuin luontoelämyksiäkin, ja kaikki pelit sisältyvät samaan hintaan, peliajan puitteissa. Ensin ajattelin, että tämä soveltuisi ehkä vain vanhimmalle lapselle ja meille aikuisille, mutta myös tytöt halusivat koittaa ja tykkäsivät, jopa meidän kolmevuotias. Toki nämä ovat ihan henkilökohtaisia kokemuksia, enkä voi sanoa kuinka nämä soveltuvat muille pienille.

Itsekin kokeilin ja pelasin peliä Fruit Ninja, joka on varmasti useimmille tuttu peli. Kokemus oli huikea. Lasit päässä todella avautui ihan toinen maailma. Katsoi minne ja mihin tahansa, ympärillä näkyi aina jotakin. Todellakin tuntui, että olen itse mukana pelissä. Peli myös varoittaa mikäli menet liian lähelle tilan seiniä, joten ei huolta törmäyksestä.

Muut voivat seurata peliä tilan näytöltä ja onkin hauskaa seurattavaa kun muut pelaavat ja liikkuvat tilassa. Itse on pelin aikana, niin uppoutunut tähän toiseen maailmaan, että lasit kun ottaa silmiltä, menee hetki kun aistit tottuvat taas tähän oikeaan maailmaan.Pelituokion jälkeen suuntasimme syömään Eat & Sweet Zoneen. Lapset valitsivat mitä halusivat syödä ja juoda, olihan kuitenkin hiihtoloma. Jälkkäriksi söimme jäätelöannokset, jotka sai ihan itse valmistaa.


Vanhemmat lapset valitsivat hodarit ja ranskalaiset ja se mikä erityisesti oli plussaa, niin mausteet sai valita ja laittaa itse oman maun mukaan. Poika laittaa usein kaikki mahdolliset mausteet, mutta neiti laittoi nytkin ainoastaan ketsuppia. Joten tilausta tehdessä ei tarvinnut kysellä annosten mausteista ja miettiä, mitä mausteita kenellekin tulee.Jälkkärin teko oli myös kiva kokemus etenkin lapsille. Jäätelön sai itse laittaa pehmiskoneesta ja vielä valita oman maun mukaan kastikkeet sekä karkit ja muut strösselit. Aivan ihanaa.
Syömisten jälkeen jatkoimme huvittelua ja kiersimme kaikki mahdolliset alueet ja härvelit läpi. Tekemistä täällä on todella paljon ja meilläkin meni useampi tunti täällä ollessa, joten ehdottomasti kannattaa varata aikaa runsaasti mikäli haluaa käydä useammissa kohteissa. 
Meillä oli oikein mukava päivä, kiitos! Oletko sinä käynyt jo täällä? 
Kurkkaa myös video meidän päivästä: https://www.youtube.com/watch?v=CQRYwIoUie0&t=334s

-Marjut-

Yhteistyössä:Zones by Särkänniemi


Blogini löydät facebookissa:

Seurata voit myös instagramissa:

YouTube:14 kommenttia :

 1. Oo. Ollaan ensi viikolla menossa ja tuolla olisi kiva käydä. Kiitos vinkistä.

  VastaaPoista
 2. Yksi mahtavimmista jutuista lapsissa on se, että pääsee itsekin heidän varjollaan kaikkiin huikeisiin paikkoihin - itselläni se on vielä tulevaisuutta, mutta pikkuhiljaa neidin kasvaessa.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin :D Monesti äiti on aivan yhtä innoissaan kuin lapsetkin, ellei joskus jopa enemmän :D

   Poista
 3. Oi, näyttää ihan super kivalta! Täytyy laittaa tämä korvan taakse seuraavaa Tampereen reissua varten :)

  VastaaPoista
 4. Nyt on pakko myöntää, etten edes tiennyt tällaisen olevan olemassakaan. Taas saatiin siis uusi kohde vierailtavaksi, lasten kanssa näitä uusia kokemuksia ei kuitenkaan ikinä voi olla liikaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, tuli sitten hyvä vinkki sinne teille :) Tosiaan kiva paikka kun meillekin nuorin on kolme ja vanhin pian 10, niin siellä on tekemistä kaikille.

   Poista
 5. Onpa teillä ollut kivankuuloinen päivä. Meidän lapset viihtyisivät tuolla varmasti! Samoin minä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli hauska päivä ja kaikki viihtyivät hyvin :) Tuo Pikseli oli kyllä hauska kokemus.

   Poista
 6. Näyttää mahtavalta paikalta! Meidän pojat on vielä liian pieniä tänne, mutta kiva tietää että tällainenkin on olemassa, en ollut ennen kuullutkaan. Ihanan värikkäitä kuvia :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä vinkki sitten tulevaisuudelle :) Paljon tekemistä koko päiväksi.

   Poista
 7. Me ollaan parin viikon päästä tulossa tytön kanssa Tampereelle. Pitääpä lisätä tämä vierailtavien kohteiden listalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva :) Kannattaa ennakkoon vielä huomioida mahdolliset pituusrajoitukset Zone By Särkänniemi- sivuilta :)

   Poista