SOCIAL MEDIA

perjantai 19. heinäkuuta 2019

Joe Blasco Cosmetics -Hollywood Glamour Secret


Kaupallinen yhteistyö:
Joe Blasco

Tilasin joku aika sitten Joe Blascon verkkokaupasta muutamia tuotteita, niin meikkejä kuin myös kasvovoiteen. Tuotemerkki on minulle tuttu entuudestaan, ja yksi heidän tuotteista on ollut minun luottotuote jo yli kymmenen vuoden ajan. Arvaatko mikä se voisi olla? Kerron siitä pian lisää. Paljon olen kuullut ja lukenut muistakin tuotteista, mutta nyt pääsin kokeilemaan niitä myös itse ensimmäistä kertaa ja odotukset ovat korkealla. 

Joe Blasco meikkituotteet sisältävät paljon väripigmenttejä, joten ne ovat riittoisia käytössä. Tuotteet ovat ihotautilääkärien suosittelemia, peittävyytensä ansiosta. Meikkejä ei ole testattu eläimillä ja tuotteet löytyvät Animalian eläinkokeettoman kosmetiikan listalta.

Skin Care Collection -ihonhoitotuotteet sopivat kaikille ihotyypeille. Ihonhoitotuotteet sisältävät merilevistä saatuja mineraali- sekä hivenaineita ja ovat kaikki listattuna Helsingin Allergia- ja Astmayhdistyksen sivuilla.

Ihonhoitotuotteissa käytetyt merilevät kerätään käsin, kuivataan ja käsitellään itse. Kuljetus tapahtuu ekologisesti maateitse. Samalta tehtaalta toimitetaan merilevää ruoka-aineiksi, joten levät ovat erittäin korkealaatuisia ja puhtaita.



DELUXE CREAM kosteusvoide on loistava 24h luksusvoide, joka taistelee ennenaikaista ihon ikääntymistä vastaan. Se vahvistaa, kirkastaa ja silottaa ihoa, sekä antaa iholle energiaa ja elinvoimaa. Voide parantaa ihon kimmoisuutta ja palauttaa ihon nuorekkuuden sekä kosteuttaa, pehmentää ja ravitsee. Voiteessa käytetyn pyökkipuun silmu-uute parantaa ihon hapenottokykyä jopa 70%. Tuote sopii kaikille ihotyypeille.

Tuote tuoksuu miellyttävälle. Se näyttää hieman paksuhkolta, mutta levitettäessä se on kevyt, levittyy hyvin ja imeytyy nopeasti. Kovin pitkää käyttökokemusta tästä ei ole, mutta tämä vaikuttaa todella hyvältä ja sopii hyvin meikin alle. Iho tuntuu pehmeältä ja hyvin kosteutetulta.



ULTRA BASE meikkivoide   (oik.) sisältää 60% väripigmenttiä, joten se takaa ohueltikin levitettynä upean, tasaisen ja luonnollisen lopputuloksen. Ultra Base suojaa ihoa tuulelta, viimalta ja auringolta. Tuote sopii herkkäihoisille, että allergikoille. 

Ulta Base -meikkivoide kestää hyvin hikoilun, joten se sopii hyvin urheiluun ja liikkumiseen, jopa uimiseen ja saunomiseen. Tuote on myös todella riittoisa, se riittää noin 300 käyttökertaan ja sisältää fysikaalisen aurinkosuojan (Titaanioksidi). Titaanioksidia esiintyy sellaisenaan luonnossa mineraalina, kuten savena ja hiekkana, ja se on täysin liukenematon materiaali. Titaanioksidia käytetään aurinkosuojatuotteissa, koska se heijastaa ja sirottaa UV-säteilyä pois iholta, suojaten ihoa auringon haittavaikutuksilta.

Juuri tämä tuote on ollut minun luottotuote jo yli kymmenen vuoden ajan. Käytän sävyä ALABASTER, jonka olen valinnut ammattilaisen kanssa oman ihon väriin sopivaksi. Tuotteen peittävyyttä voi lisätä tarvittaessa tuotetta lisäämällä. Itselläni on hieman epätasainen ihon sävy, ja meikkivoide tekee ihon sävystä tasaisen ja luonnollisen. Sillä peittää hyvin myös ihon virheitä. Tuote todellakin on hyvin riittoisa ja itselläni tämä kestää lähemmäs vuoden käytössä. Hinta-laatu suhde on loistava.

TATTOO COVER1 (vas.) Peiteväreissä on 70-85% väripigmenttiä. Nämä tehokkaasti peittävät tuotteet häivyttävät näkymättömiin myös ihon vaikeita värivirheitä kuten tuliluomen, vitiligon, arvet ja palovammat, ja ovat myös vedenkestäviä.

Tuote peittää hyvin ja yhdessä meikkivoiteen kanssa, sävyn saa häivytettyä hyvin, sopivaksi omalle iholle. Peittävyys on todella hyvä.


NO-COLOR SETTING POWDER irtopuuteri on erittäin hienojakoista ja käytössä huomaamaton, ja takaa pitkäkestoisen ja heleän meikkipohjan. Irtopuuteri on riittoisa laatutuote, jonka luvataan kestävän päivittäisessä käytössä jopa kaksi vuotta ja se sopii meikin kiinnittämiseen.

Sävyjä löytyy viisi eri sävyvaihtoehtoa, joista itse valitsin tämän No Color -puuterin, joka on nimensä mukaisesti väritön ja sävy toimii ympäri vuoden, vaikka meikkivoiteen väri muuttuisikin. 

Puuterissa on miellyttävä tuoksu ja se on erittäin hienojakoista. Levittyy ja mukautuu ihon sävyyn hyvin. Mukana on ihanan pehmeä puuterivippa. Kiinnittää meikin hyvin, tykkään tästä tuotteesta todella paljon.


DRY SPECIAL YELLOW HIGHLIGHT on puuterimainen valoväri, joka on monikäyttöinen. 
 Valovärillä häivytät kasvojen juonteet ja varjokohdat sekä peität helposti myös tummat silmänaluset. Korostat ja tuot esille kauniit kasvonpiirteesi.

Yellow highlight levitetään joko kuivalla tai kostealla siveltimellä tuomaan meikkipohjaan lisää valoa ja heleyttä. Puuterimainen valoväri on loistava viimeistelytuote, jota käytetään korostuskohtiin kasvoilla. Tuote sisältää 60% väripigmenttiä.

Tykkään käyttää tätä tuotetta kuivalla -sekä kostealla siveltimellä. Tuote on matta ja tuo hyvin valoa kasvoille. Yleensä olen käyttänyt highligh tuotteita jotka ovat enemmän hehkua tuovia, mutta tämä on myös hyvä vaihtoehto. 


CAKE EYELINER BLACK silmänrajausvärillä luot itsellesi intensiivisen ja säteilevän katseen. Käytä veden kanssa ohutta eyeliner sivellintä apuna käyttäen. Tämä on klassinen "Must-Have" tuote.

En ole aiemmin käyttänyt vastaavaa eyeliner tuotetta, yllätyin kyllä positiivisesti. Tämä on niin helppo ja nopea, ja rajauksesta tuli tarkka. Tämä on kyllä loisto tuote. 


CARMIN LIP GLAZZ huulikiilto on uuden sukupolven huulikiilto. Täyteläinen Color Creme-sävy on kuin huulipunan ja huulikiillon yhdistelmä. Lip glazz kosteuttaa ja pehmentää, ja sen luvataan antavan pitkäkestoisen väriloiston ja kiillon huulille.

Sävy on juuri niin täydellinen kuin odotinkin. Kuten yleensä, tämä huulikiilto ei tee huulista lainkaan tahmean tuntuisia. Kiilto tuntuu huulissa miellyttävältä ja huulet pehmeältä.  Pysyvyys on kuitenkin keskiluokkaa, ei siis omasta mielestä erityisen pitkäkestoinen. Hyvä tuote kuitenkin, tykkään.



Tuotteissa on loistava hinta-laatu suhde. Ne ovat laadukkaita ja todella riittoisia.

Onko Joe Blascon tuotteet sinulle entuudestaan tuttuja? 
Tai heräsikö sinulla kysymyksiä?

Mukavaa viikonloppua!



9 kommenttia :

  1. Ihania tuotteita! Merkki on mulle aivan uusi, mutta oli kiinnostava lukea tästä :)

    VastaaPoista
  2. No nyt tuli tuttu merkki, kerrankin :D Olen myös joskus käyttänyt kyseistä merkkiä, silloin kun vielä paljon meikkailin.

    VastaaPoista
  3. Hämmästytti tuo ihotautilääkäreiden suositus. Luulisi että olisi joku muu syy suositella kuin peittävyys. Vähän särähti korvaan.

    Mutta! Olen etsinyt luonnollista meikkivoidetta joka pysyisi paikoillaan eikä lähtisi iholta puuteria laitettaessa. Ehkä se olisikin tässä ��

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Erilaiset iho-ongelmat saattavat aiheuttaa henkilölle lisäksi psyykkistä haittaa. Tämä suositus perustuu siihen, mikäli henkilö itse haluaa peittää esimerkiksi tuliluomen, vitiligon tms. niin nämä tuotteet on siihen erityisen suositeltava juurikin peittävyytensä vuoksi.

      Meikkivoiteena Ultra Base tekee ihanan luonnollisen lopputuloksen ja kestää myös urheilun, saunomisen ja uimisen. Se antaa aurinkosuojan, sekä sopii allergiselle ja herkälle iholle. Se on tosiaan ollut oma luottotuotteeni jo yli kymmenen vuotta. Suosittelen <3 :)

      Poista
  4. Mä en ole koskaan kokeillut tämän merkin tuotteita, mutta mielenkiinto kyllä heräsi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen lämpimästi <3 Erittäin hyvä hinta-laatu suhde ja laadukkaita tuotteita.

      Poista
  5. Joe Blascon meikkivoide oli pitkään suosikkini ja sarjalta löytyy paljon muitakin ihania tuotteita :)

    VastaaPoista