SOCIAL MEDIA

sunnuntai 6. elokuuta 2017

Haastattelupyyntö MTV:ltä...

Haastattelu MTV:lle

Pian sen jälkeen kun julkaisin 10.7 ja 11.7 postaukset meidän Enkelivauvasta, sain yhteydenoton ja haastattelupyynnön MTV:ltä. Ensin ajattelin etten halua tehdä sitä, mutta muutin mieleni, koska sain muutaman todella törkeän kommentin jollaista en todellakaan halua kenenkään muun vertaisen joutuvan kuulemaan. Etenkään he jotka ovat vasta surunsa alkutaipaleella. Ja jos olisin saanut ne kommentit vaikka kaksi vuotta aiemmin niin olisin romahtanut totaalisesti. 
Joku oli myös sitä mieltä että surut pitäisi pitää vain itsellään eikä siitä jälleen kerran saisi puhua muille. Ensisijaisesti haluankin rikkoa tätä tabua etteikö kuolemasta ja erityisesti oman lapsen kuolemasta saisi puhua. Myöskin eräs sanoi että on hyvä että tabuja rikotaan, mutta eikö sitä voisi tehdä vertaistukiryhmissä? 

Kyllähän kaikki vertaiset tietävät nämä asiat. Tabuja rikotaan kun asiat tuodaan kaikkien nähtäville. Tämän jutun myötä haluankin antaa täyden tukeni muille lapsensa menettäneille ja voimia ikuiseen ikävään 💕


-Marjut-


Tästä linkistä pääset lukemaan meidän tarinan MTV:n sivuilta:
Voit seurata minua facebookissa TÄSTÄ

sekä instagramissa TÄSTÄ

4 kommenttia :

  1. Otan osaa rakkaan lapsen menetykseen. <3 Itsekin jouduin luopumaan esikoisestani aivan liian aikaisin, hän kuoli kohtuuni vuonna 2013. Olen joutunut kanssa kokemaan, sen kun ihmiset ovat sitä mieltä ettei siitä kuolleesta lapsesta tulisi enää puhua tai surra, onhan minulla kaksi elävää lasta. Mutta minulla on oikeasti kolme lasta, ja siinä missä saan puhua elävistä minulla mielestäni on myös oikeus puhua esikoisesta. Eipä se ikävä omaa lasta kohtaan mihinkään koskaan häviä, muuttaa muotoaan välillä se on isompi ja välillä pienempi, välillä helpompaa ja taas välillä vaikeampaa. Minä halusin alusta saakka, että esikoisemme on osana meidän elämää aina, pikkusisaruksille kerrotaan heidän isoveljestä sekä haudalla käydään yhdessä sekä kodistamme löytyy pojastamme kuvia niin kuin tytöistämmekin on.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja osanotto myös teidän menetykseen <3 Välillä onkin vaikeaa ajatella miten ihmiset joilla itselläänkin on lapsia voivat sanoa joskus niin ajattelemattomasti. Luulisi että edes jotenkin jollain pienelle tasolla pystyisi ajattelemaan että unohtaisiko itse sen oman lapsen jos menetys osuisikin omalle kohdalle. Ihanaa että tekin pidätte lapsenne muistoa yllä ja kaikki lapset ovat osa perhettä <3 Näin meilläkin <3

      Poista