SOCIAL MEDIA

torstai 10. elokuuta 2017

Paluu arkeen

Aloitettiinko teidän perheessä uudenlainen arki tänä syksynä?Tänään oli ensimmäinen koulupäivä kesäloman jälkeen. Meidän esikoinen aloitti toisen kouluvuotensa ja neidillä alkoi myös päiväkotiarki. Kuopus jäi kanssani kotiin.

Alkuun kesäloman alkaessa tuntui hurjalta että kaikki ovat kotona kellon ympäri. Ruoanlaittoa, siivousta, pyykkäämistä, aktiviteettia entistä isommissa määrin, mutta pian siihen tottui. Ehkä loppulomasta alkoi jo vähän odottelemaan "arjen" alkua jotta tahti vähän rauhoittuisi. Meillä ei siis lapset ole koskaan ns. hoidossa tai yökyläile eli meillä se arki todellakin niin sanotusti kyllä pyörii lomillakin koko ajan 😁

No nyt se arki alkoi ja tuntuu että lasten lomat olisi voineetkin vielä jatkua.. Nyt on vain taas vähän erilainen arjen rumba. Aamun olin kriisissä kun esikoinen ei ilmoittanutkaan että on päässyt koululle. Siitäkös alkoi mielikuvitus laukkaamaan. Mutta koulussa oli ja kaikki meni hyvin. Äiti kun ei päässyt edes poikaa saattamaan... 😅 Se oli ehdoton ei. Niin ne vaan kasvaa 💓Neidin päivä oli mennyt mukavasti. Vähän oli jo odotellutkin että pääsee moikkaamaan päikky kavereita. Haimme kuopuksen kanssa neidin "hieman" aiemmin jo kotiin kuin alunperin piti. Ehkä pehmeä lasku on hyvä vaihtoehto 😊Kuopuskin taitaa olla vähän hämillään tästä perheen jäsenten katoamisesta aamuisin.
...Tuli mieleeni myös että meidän Enkeli olisi aloittanut tänä syksynä todennäköisesti päiväkodin, samoin kuin muutkin sisarukset 3 vuotiaina ❤Toivotankin mukavaa viikkoa kaikille arjen sankareille 💓


-Marjut-


Seuraa facebookissa TÄSTÄ

Seuraa instagramissa TÄSTÄ 


2 kommenttia :

 1. Arki tuo ihanan kamala asia :)
  Meillä ainakin loman jälkeen opetellaan kellon kanssa "elämistä".
  Arki saa kuitenkin loman tuntumaan lomalta :)
  Tuo yökyläily ja hoidossa oleminen toisi varmasti välillä helpotusta arkeen?
  Meilläkin useampi lapsi ja välillä on mukava että yksi tai kaksi lapsista on kaverilla yökylässä.
  Toki sitten vastavuoroisesti meillä on välillä useampikin neiti tai herra yökylässä.
  Näinä hetkinä saa keskittyä paremmin vain yhteen lapseen ja tarjota niinsanottua laatuaikaa.
  Omissa lapsissa olen huomannut että osa lapsista on todellisia kyläluutia ja ovat mielellään yökylässä ja osa kotikissoja.
  Mitenkäs teillä isovanhemmat osallistuu arkeen? Yökyläileekö lapset mummulassa?
  Itse olisin varsinkin silloin kun lapset oli ihan pieniä ehkä kaivannut isovanhempien apua mutta meillä sitä ei ollut tarjolla. Onneksi ystävät mahdollisti välillä pienet päiväunet kun yöllä oli saanut nukkua pari tuntia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei ole vielä ollut kaveriYÖkyläilyä. Ehkä joskus jos itse innostuvat :) Isovanhemmat eivät osallistu arkeen. Esikoinen on ehkä kerran kaksi vuodessa yökylässä jos ovat tehneet kalastusreissun isovanhemman kanssa. Kyllä lapsilla käy kavereita muutoin kylässä ja he ovat kavereillaan vuorotellen lähes päivittäin :) Se on kyllä ihanaa.

   Kyllähän sitä olisi mukava joskus päästä miehen kanssa edes joskus kahdestaankin jonnekin. Vaikka hetkeksi. En edes muista monta vuotta siitäkin on aikaa :D

   Poista