SOCIAL MEDIA

lauantai 12. elokuuta 2017

Esittelyssä LuonnonKosmetiikkaa

Kuinka moni teistä käyttää LuonnonKosmetiikkaa?

*Kaupallinen yhteistyö


Itse olen tutustunut ja ihastunut näihin Flow Kosmetiikan tuotteisiin tämän vuoden aikana. Meidän koko perhe on pidempään jo käyttänyt Flow:n palashampoota hiusten pesuun tai Flow:n palasaippuaa jolla voi pestä hiukset että koko vartalon. Itse olen käyttänyt lisäksi Flow:n hiushuuhtelua. Tässä linkki aiempaan Flow Kosmetiikan postaukseen jossa esittelyssä on palasaippua sekä hiushuuhtelu ihanaa luonnonkosmetiikkaa


Nyt sain Flow Kosmetiikan kasvojenhoitotuotteita kokeiltavaksi. Tuotteet ovat vegaanisia ja tehty Suomessa. Itselläni on sekaiho. Pintakuiva, mutta tietyt kasvojenalueet helposti rasvoittuvia. Epäpuhtauksia myös.

Nämä tuotteet on siis valittu minun ihotyypin perustein.


Vasemmalla: Mustikka Puhdistusvoide, sopii kaikentyyppisille ihoille. Syväpuhdistava, kirkastava, ja kosteuttava. Täyteläinen puhdistusvoide, joka pois huuhdeltaessa muuttuu maitomaiseksi ja pesee kasvoilta meikin ja epäpuhtaudet.

Keskellä: Mustikka kasvovoide, kevyt kosteusvoide kaikille ihotyypeille. 
Arktisten marjojen siemenöljyjä sisältävä voide tervehdyttää ja suojaa ihoa. Puhdistava ja talineritystä tasapainottava koostumus , joka imeytyy nopeasti.

Oikealla: Kataja Kasvojen Hoitosuihke, Seka- ja rasvoittuvalle iholle. Puhdistaa, tasapainottaa ja rauhoittaa ihoa. Arktisten kasvien korkea antioksidanttipitoisuus suojaa ihoa ympäristön haittavaikutuksia vastaan. Tehokosteuttava hyaluronihappo lisää ihon pehmeyttä ja sileyttä. 


Tämän esittelyn jälkeen otan nämä päivittäiseen käyttööni ja palaan myöhemmin tekemään postauksen kuinka tuotteet ovat vaikuttaneet ja mitä mieltä näistä olen. Haluankin aina tehdä hieman pidemmän kokeilu jakson ennen kuin kerron mielipiteeni jotta saan varmasti kaiken irti näistä tuotteista.Oletko sinä käyttänyt jotakin näistä? Mitä pidit?
-Marjut-


Yhteistyössä Flow Kosmetiikka

Kuvat: Art LilyKristin I M.Hartikainen
Lähetä kommentti