SOCIAL MEDIA

tiistai 29. elokuuta 2017

Lahjoitin osan hiuksistani hyväntekeväisyyteen. Ennen & jälkeen kuvat.
*Hyväntekeväisyys / Yhteistyö Parturi-Kampaamo Unicos Nokia


Minulla oli jo jonkin aikaa ollut mielessäni ajatus lahjoittaa osa hiuksistani hyväntekeväisyyteen. Halusin lahjoittaa hiukseni syöpäsairaiden tai muun sairauden vuoksi hiuksensa menettäneiden lasten peruukkien valmistukseen. Little Princess Trust ottaa lahjoituksia vastaan ja heidän sivuiltaan löytyy myös ohjeet lahjoitukseen sekä osoite lettien postitusta varten. 

...

Pese hiukset kotona ennen luovuttamista. Hiusten tulee olla täysin kuivat. Itse pesin hiukset edellisenä päivänä jotta hiukset ovat varmasti kuivuneet, koska hiukset olivat niin paksut.
 Älä laita hoitoaineita tai muotoilutuotteita.


Tästä lähdettiin liikkeelle. En edes muista milloin olen viimeksi käynyt leikkauttamassa, saati värjäämässä hiuksiani. Yleensä olen vain heittänyt hiukset nutturalle.


Hiukset jaettiin kolmeen osaan ja letitettiin kolmeksi letiksi. Letti on solmittava kuminauhoilla letin molemmista päistä. Ennen sitä leikataan kaksihaaraiset pois. Vähimmäispituus yhdelle letille on 17cm. Omasta pituudesta lähti n.20cm pois.


Lahjoitukseen sopivat suorat, kiharat, permanentatut sekä kemiallisesti suoristetut hiukset. Myös värjätyt hiukset käyvät kunhan sävy on luonnollinen. 
Vaalennetut ja raidoitetut sopivat myöskin.
 Harmaata hiusta saa olla enimmillään 10%Letit on leikattu ja seuraavaksi aloitettiin hiusten värjäys, 
ensin raidoittamalla.Unicos
Hyvän ilman kampaamo

on hajusteeton kampaamo, jossa työskentelyolosuhteiden puhtauteen ja turvallisuusnäkökohtiin kiinnitetään huomioita. Hyvän ilman Kampaamo -liikkeessämme käytämme Sim Sensitive tuotteita, jonka takia voimme taata kampaamon raikkaamman hengitysilman ja ympäristön, jossa herkistävien ainesosien kuormittavuus on normaalia vähäisempään.


Tämä on omalla kohdalla tosi hyvä juttu koska en siedä voimakkaita tuoksuja. Tästä iso plussa.


Pesun jälkeen laitettiin
vielä kevytsävyte ja sen jälkeen päästiin siistimään hiukset tasoittamalla ja keventämällä latvat.Tässä lopputulos 💕 Mitä pidätte?

Todella huikea ero alkuperäiseen verrattuna. Vihdoin luonnollisen näköinen värjäys. Olen todella tyytyväinen lopputulokseen kaikinpuolin 💕

...Unicos parturi-kampaamon Maritiina leikkasi ja värjäsi hiukseni 💕 

Ammattimainen ja ystävällinen palvelu. Vilpittömästi voin sanoa etten ole koskaan ollut näin tyytyväinen parturi-kampaamo käynnin jälkeen kuin mitä nyt olen. Todella voin suositella lämpimästi.

Unicos on myös joustava aukioloajoissaan. He ovat auki sopimuksen mukaan, yleensä 9.00-20.00 ja tarvittaessa aikaisemmin tai myöhemmin....

Kiitos yhteistyöstä 💝

-Marjut- Seuraa blogia facebookissa

ja instagramissa


4 kommenttia :

 1. Ihana ajatus ja ele ja kaikenlisäksi lopputulos on mielettömän kaunis 😊

  VastaaPoista
 2. Minua vähän harmittaa, kun en tiennyt reilu vuosi sitten pitkät hiukset lyhyeksi pätkäistyäni, että ne olisi voinut lahjoittaa niitä tarvitseville. Hieno, arvostettava ele :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu :) Tämä oli minunkin ensimmäinen lahjoitus kun aiemmin en ole tiennyt. Nyt kasvatellaan uudestaan :)

   Poista