SOCIAL MEDIA

torstai 17. tammikuuta 2019

Hiusprojekti jatkuu + alekoodi
Kaupallinen yhteistyö:
Tik Salonki

Eilen jatkui jälleen hiusprojekti Tik Salongissa, Tiinan osaavissa käsissä.
Tuntui, että viime käynnistä olisi kulunut todella pitkä aika. Tyvikasvusta sen myös huomasi kuinka aika on sujahtanut vauhdilla eteenpäin. Piti ihan etsiä postaus edellisestä käynnistä ja kurkata milloin viimeksi kävin hiukseni laittamassa ja se oli viime lokakuussa. Nyt olikin korkea aika tulla freesaamaan ilme. Jos haluat nähdä lähtökohdan ja muut muutoskuvat, kurkkaa nämä aiemmat postaukset:

Olen saanut hiukset pidettyä aika hyvin sen värisenä kun niiden toivonkin olevan, mutta pituuksissa ja etenkin selkäpuolella on jonkin verran lämpimiä sävyjä joita halusin entistä vaaleammiksi sekä enemmän kylmän sävyisiksi. Keskityimme siis pääosin tyven sekä pituuksien värjäykseen. Pituutta sai myös vähän lähteä.Jälleen saatiin muutoksia aikaiseksi. Lämpimät sävyt taittuivat hyvin ja kokonaisilme on huomattavasti kirkkaampi. Olaplex teki jälleen myös hiuksille ihmeitä. Hiukset tuntuvat taas pehmeiltä ja hyväkuntoisilta.

Sain myös teille lukijoilleni ALEKOODIN!
koodilla: HARTIKAINEN20 saat -20% kaikista kampaamo puolen palveluista 28.2.2019 asti. Riittää, että varaat aikasi helmikuun loppuun mennessä. Mikäli varaat ajan nettiajanvarauksesta, laita koodi viestikenttään. Soittaessa mainitse koodi ajanvarauksen yhteydessä.Kiitos Tiina jälleen upeista hiuksista💕

-Marjut-

Yhteistyössä: Tik Salonki

Tik Salonki
Näsilinnankatu 24,
33210 Tampere
045 2131901


Blogi facebookissa:

Seurata voit myös instagramissa, siellä enemmän kuvia sekä reaaliaikaisia tapahtumia:

YouTube:
2 kommenttia :

  1. vautsi! tuli kyllä upeat hiukset :)! ja ihanat kiharat *_*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Olen oikein tyytyväinen myös. Tiina osaa kyllä loihtia upeat hiukset :)

      Poista