SOCIAL MEDIA

tiistai 22. tammikuuta 2019

Testissä ripsialan uusin trendi, magneettiripset+ARVONTA


Kaupallinen yhteistyö:
Hoitola Manna

Oletko jo tutustunut ripsialan uusimpaan trendiin, magneettiripsiin?
Olen pitkään käyttänyt tekoripsiä ja omalla kohdalla olen tuntenut itse liimattavien tekoripsien olevan parempi vaihtoehto kuin ripsien pidennykset. Olen kerran jo kuitenkin joutunut vaihtamaan liimaa allergian vuoksi joten toisinaan olen myös miettinyt mikä olisi vaihtoehto jos herkistyn muillekin liimoille.

Olin kuullut magneettiripsistä ja nyt sain ne myös omaan kokeiluun. Ripsien asennukseen ei siis käytetä lainkaan liimaa ja ne ovat täysin turvalliset. Ripset ovat laadukkainta Korealaista silkkikuitua, jota maailmasta löytyy. Jokaisessa pitkässä ripsimallissa on kolme kappaletta pieniä, vahvoja magneetteja, ja kaksi lyhyemmissä malleissa. Ripset kiinnitetään kolmella pienellä vastakappaleella.

Kuidut on kiinnitetty ripsilankaan käsin sitomalla ja pysyvät vahvasti kiinni. Ripset ovat ehdottomasti "Cruelty Free" ja alusta loppuun käsin valmistetut.
Kävin Hoitola Mannassa sovittamassa ripsiä, jossa ammattitaitoinen myyjä ohjeistaa asentamaan ripset itse ja huoltamaan ripset oikein. Sain todella hyvät ohjeet ja pidin siitä, että sain sovitella ripsiä ennen kuin päätin mitkä ripset sopivat juuri minulle. Opettelu tuntui mukavalta ja turvalliselta ammattilaisen ohjauksessa. Uskon, että aiempi kokemus tekoripsistä oli hyödyksi, ja muutaman yrityksen jälkeen ripsien laitto onnistui hyvin.

Ostaessasi ripsiparin voit halutessasi varata ajan maksulliseen sovitukseen, jossa palvelu on hyvin henkilökohtaista, joko sinulle ja muutamalle ystävällesi tai sitten voit mennä mukaan "sovitusiltaan", jotka ovat maksuttomia sovituksia isommille ryhmille, joissa opastetaan ryhmä kerrallaan ripsien asennuksen nikseihin.

Ripset voi tottakai ostaa myös ilman sovitusta, asennusvideo on vapaasti ja maksutta saatavilla kaikille. Mikäli et pääse paikan päälle voit tilata magneettiripset myös Hoitola Mannan verkkokaupasta. Alla olevasta linkistä pääset tekemään tilauksen:

http://mannanverkkokauppa.mycashflow.fi/product/168/magneettiripset?fbclid=IwAR3KzUuTJACnTPo75b1bRaovip-uqxFIGFNfjL-GmFW1cC8rq5LvaXazbmM


Ripset poistetaan aina yöksi ja huolletaan seuraavaa köyttökertaa varten, jolloin oikein hoidettuna ripsillä on yli 100 käyttökertaa. Puhdistukseen käytetään aina öljytöntä puhdistusainetta. Tämä Ekopharman silmämeikinpoistovaahto soveltuu erinomaisesti ripsien puhdistukseen. 

Alla olevasta linkistä löydät tämän Ekopharman meikinpoistovaahdon:
http://mannanverkkokauppa.mycashflow.fi/product/4/vadelma-silmameikinpoistovaahto
Oma ripsivalinta oli "Glamour". Se on hyvin lähellä mallia jota olen muutoinkin käyttänyt tavanomaisissa tekoripsissä. Tämän mallin kuiduissa on mukana hieman violettia. Käytössä en juuri erota sävyä. Nämä ovat näyttävimmät ja tuuheimmat ripset jotka mallistosta löytyy.
Rakastan näyttäviä ripsiä ja siksi tämä olikin minun valinta.

Glamour
D-kaari
5D
3 magneettia
Kuiduissa violettia

Ripset tuntuvat laadukkailta ja ovat kevyet, eikä vahingoita omia ripsiä. Itselläni on raskaat yläluomet ja se saa ilmeen hieman väsyneeksi. Glamour ripset tekevät ilmeestä pirteämmän ja skarpimman.

Alla olevasta kuvasta löydät erilaisia magneettiripsimalleja. WENNBERG-brändillä on yhteensä kymmenen erilaista mallia. Hinta on 38€ / ripsipari.

(Kuva: Wennberg)

Kardashian ripsimalli sopii lähes kaikille ikään ja silmänmuotoon katsomatta. Rikottu linja luo upean tähtisilmä-efektin ja sopii käytettäväksi niin arkeen kuin juhlaan. Se sopii myös raskaiden luomien korjaamiseen ja häivyttämiseen.

C-kaari 8-13mm
3D
3magneettia

Saatavilla:
2.4 cm lanka
2.8 cm lanka
3.2 cm lanka

Natural 2.8 mallissa kuidut ovat pidemmät kuin Kardashian-mallissa, mutta on rikottu ja tähtimäinen myös. Se sopii pitkäripsisille arkikäyttöön. Se on kevyempi kuin Kardashian. Se sopii raskaiden luomien korjamiseen ja häivyttämiseen, mutta sopii iäkkäämmille silmille huonommin kuitujen pituuden vuoksi.

C-kaari 10-15mm
3D
3 madneettia

Saatavilla:
2.4 cm lanka
2.8 cm lanka
3.2 cm lanka

Natural 1.8 malli on pieni lisä meikin tueksi. Kuituja voi tässä mallissa lyhentää. Se sopii vanhemmillekin ladyille ja on myös arkikäyttöön hyvä vaihtoehto.

C-kaari
2D
2 magneettia

Saatavilla:
1.8mm

Cat malli sopii kaikille, jotka haluavat korostaa vahvaa eyeliner-meikkiä vain pienellä lisällä ripsiä silmien ulkokulmiin. Sopii myös vanhemmille silmille, sekä vahvaan meikkiin tai tuuhearipsisille myös arkikäyttöön.

C-kaari
5D
2 magneettia

Saatavilla:
1.8mm

Fluffy 1.8 sopii erittäin pitkille luonnonripsille, vahvan meikin tueksi. Niille joille Natural 1.8 ei riitä. Rikottu linja.

C-kaari
5D
2 magneettia

Saatavilla:
1.8mm

Cat 2.8 Kissamaisen sähäkkä malli sopii parhaiten niille, joiden silmät ovat lähekkäin ja mantelin muotoiset, sekä halutaan korostaa Cat-ladyn aistikkuutta ulkokulmaan pitenevillä kuiduilla. Pyöreille, isoille silmille nämä ovat täydelliset.

C-kaari
3D
3 magneettia

Saatavilla:
1.8 mm

Megavolume mallissa on sama muoto, kuin Cat 2.8, mutta tuuheampi. Suositellaan samoille silmän malleille kuin Cat 2.8, mutta tämä on cat-ladyjen ehdoton juhlalook.

C-kaari
3D
3 magneettia

Saatavilla:
2.4mm
2.8mm
3.2mm

Short`n Thick malli sopii kaveriksi pohjoismaalaisille silmille. Malli lyhenee ulkokulmiin ja pidemmät kuidut sijoittuvat mallin keskelle, jolloin ripset saavat aikaan silmiä avaavan efektin. Sopii mantelinmuotoisille ja alaspäin oleville silmille. Ei sovi pyöreäsilmäisille tai niille joiden silmät ovat hyvin lähekkäin.

D-kaari
5D
3 magneettia

Saatavilla:
2.8mm

Short`n Light on sama malli kuin Short`n Thick, mutta enemmän luonnollisuutta hakeville. Arkikäyttöön täydellinen.

D-kaari
5D
3 magneettia

Saatavilla:
2.8mm

Glamour malli ei varmasti jätä ketään kylmäksi. Mustaakin mustemmat kuidut, joissa mukana violettia, jotka korostavat etenkin vihreitä silmiä täydellisesti. Tämän mustempaa tai tuuheampaa mallia on vaikeampi löytää. Täysin överit juhlaripset sopii vaativaankin makuun.

D-kaari
5D
3 magneettia
kuiduissa violettia mukana


Hoitola Manna sijaitsee Lempäälän IdeaParkissa, erittäin hyvien kulkuyhteyksien varrella, johon on helppo tulla monesta suunnasta. Täällä on ammattitaitoinen ja ystävällinen palvelu, suosittelen lämpimästi.

Joko sinä olet kokeillut magneettiripsiä?

Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa itsellesi vapaavalintaiset magneettiripset.
Voit osallistua blogin puolella kommentoimalla, mikä olisi sinun ripsivalinta ja/tai voit osallistua instagam tililläni @m.hartikainen. Arvonta päättyy 8.2.2019 klo:18.00!

Ihanaa viikkoa!

-Marjut-

Yhteistyössä: Mannan Hoitola

Kuvat: Art LilyKristin I M.Hartikainen


Blogi facebookissa:

Seurata voit myös instagramissa:

YouTube:20 kommenttia :

 1. Wow! Olen ihaillut magneettiripsiä jo pitkään mutta hintansa takia ovat jääneet ostamatta. Ne olisivat kaltaiselleni harvoin meikkaavalle loistava juttu, esimerkiksi tallikäynnillä ei sitten tarvitse varoa ripsiä kun jättää ne kotiin ennen tallireissua. Oma valintani ripsistä olisi varmaan Natural 2.8. Ei liian räikeää arkikäyttöön :)

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanat nuo glamourit, itse ottaisin myös ne. Nämä helpottaisi kyllä elämää, kun ei tarvitsisi miettiä ripsienpidennysten huoltoa��Ruuhkavuodet meneillään, joten välillä aikaa ei vain yksinkertaisesti ole.

  VastaaPoista
 3. Kardashianit kuulostaisivat ehkä parhaimmilta tällaiselle ripsi-aloittelijalle!

  inkalilli@hotmail.com

  VastaaPoista
 4. Kardashian olisi valintani!

  Näistä olen paljon lukenut ja olisi kiva kokeilla.

  VastaaPoista
 5. En pysty käyttämään ripsiliimoja, joten tällaiset olisi kätevät. Cat 2.8. varmasti sopis parhaiten näistä. riiti81(At)gmail.com

  VastaaPoista
 6. Olen tällaisten ostoa harkinnut, joten tämä oli hyvä ja selventävä kirjoitus. Itselläni on kanssa raskaat luomet, joten valitsisin varmaankin Kardashianit. :)

  aensti@gmail.com

  VastaaPoista
 7. Olisi ihan mahtava kokeilla! Glamouria olisi myös valintani.
  s.kansakoski(at)luukku.com

  VastaaPoista
 8. Varmaankin kokeilisin tuota Kardashiania :D

  VastaaPoista
 9. Kardashiania haluaisin kokeilla
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 10. Kardashian vaikuttaisi sopivalta :)
  netteri@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Kardashian vaikuttaisi hyvältä vaihtoehdolta. Mullakin silmät reagoi aika voimakkaasti eri liimojen kanssa joten nää magneetti ripset olisi hyvä vaihtoehto aivan varmasti. Näistä lukenut mutta olen ollut aika ennakkoluuloinen kun magneeteilla kiinni ja miettinyt juurikin sitä että kuinka hyvin pysyvät menossa mukana! Onneksi täältä saa hyviä ideoita ja yllättävän positiivisia kokemuksia ��
  -Heidi-

  VastaaPoista
 12. Short`n Light olisi mun valinta. Luonnollisen näköiset, mutta pieni skarppaus omiin ripsiin ja katseeseen :)

  VastaaPoista
 13. Kardashianit! Liimat allegisoi, joten nää täytyy kyllä hankkia ❤ lh.terapia(at)gmail.com

  VastaaPoista
 14. Kardashian! :)
  ainosuklaa@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Natural

  sannamaria77 at gmail.com

  VastaaPoista
 16. Kiitos kaikille osallistujille! Voittaja on arvottu tänään ja häneen on saatu yhteys. Mukavaa viikonloppua jokaiselle <3

  VastaaPoista
 17. Kiinnostavan kuuloiset tuollaiset magneettiripset. Itselläkin on ollut hieman haaveissa jonkunlainen ripsienpidennys täällä Helsingissä, mutta en ole vielä hirveästi kerennyt ottaa selvää erilaisista vaihtoehdoista. Kiva, että sait ammattilaisen ohjausta uusien ripsein laittoon ja huoltoon, silloin se varmasti onnistuu vaivattomammin!

  VastaaPoista